Kızlarrr yokmu kimse ?
Kızlarrr yokmu kimse ?
oo canım hepsi çok güzel peki ne kadara satıyorsun ?
canım hepsinin fiyatlarını söyler msin ? çok beğendim
Bunlarda varcanım hepsinin fiyatlarını söyler msin ? çok beğendim
Estee lauder rimel ne kadar cok mu kullnılmıs ve fırcası nasılKonuma bakabilirsin.
Eki Görüntüle 1423343
Kırmızı rujlarım. Bastan 2. ve 4. ayrıltıldı.
Eki Görüntüle 1423348 Eki Görüntüle 1423350 Eki Görüntüle 1423344 Bunlar da pembe rujlarım
Hiç kullanılmadı. Bir tarafı gözaltı kapatıcısı, bir tarafı rimel. Rimel tarafı 2.8ml, kapatıcı tarafı 4.7 ml. Kasım ayında YKM den 40 liraya almıştım. (Neden aldığımı bilmiyorum kasada görünce dayanamadım. Ama evde kullandığım rimelim ve pek kullanmadığım kapatıcım var, boşuna durmasın) 15 liraya satıyorum.Estee lauder rimel ne kadar cok mu kullnılmıs ve fırcası nasıl
Konunuzda 15tl yazıyodu ama? Neyse düşüneyimde bi :)Hiç kullanılmadı. Bir tarafı gözaltı kapatıcısı, bir tarafı rimel. Rimel tarafı 2.8ml, kapatıcı tarafı 4.7 ml. Kasım ayında YKM den 40 liraya almıştım. (Neden aldığımı bilmiyorum kasada görünce dayanamadım. Ama evde kullandığım rimelim ve pek kullanmadığım kapatıcım var, boşuna durmasın) 20 liraya satıyorum.
Karıştırdım sanırım artık yatma vaktim geldi. Konumdaki doğru. 15 tl düzeltiyorum.Konunuzda 15tl yazıyodu ama? Neyse düşüneyimde bi :)