Arıyorum kızlar arıyorum

canim kumasi keten gibi ince. ama icinde astari var ic gostermiyor. bikini olur catalda gostermez ortasindan boyundan baglamali ya o gizliyor buyuk yada kucuk gogus olayini. ben cok begenip aldim fakat ustu bana buyuk geliyor giyemedim kaldi oyle

bu elbisenin kumaşı nasıl canım? kalın mı çok?

canim kumasi keten gibi ince. ama icinde astari var ic gostermiyor. bikini olur catalda gostermez ortasindan boyundan baglamali ya o gizliyor buyuk yada kucuk gogus olayini. ben cok begenip aldim fakat ustu bana buyuk geliyor giyemedim kaldi oyle

Selam, iki yaz önce tatil için alıp da tatile gidemeyince kullanılmadan kalan bi plaj elbisem var. Yuzde 30 filan transparandır bikininin üstüne.
Şık bişey. Tum bedenlere uyuyor.
Kırışık şu an :)

canım hangi şehirdesin?

Merhaba benim sana önerebileceğim tatil elbiselerimm bunlar. 36 beden, mankenlerin boyu 1.75 filandır. Püsküllü elbise 35 puanlı elbise 25 tl.İkisini bir alırsan kargo benden olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…