Bebek İkinci El ARIYORUM Kızıma dogumgunu icin cici bir elbise

ELiFiiMM

Bir Yolcu
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
233
68
123
1,5 2 yasa uygun soyle biraz suslu puslu bandanasi da olan cici bir elbise ariyorum fazla zamanimiz yok anneler fotograflari bekliyorum simdiden tesekkurler

merhaba öncelikle hepsi çok güzel elbiselerin siyah kostümü çok beğendim kızınıza da çok yakışmış Allah bağışlasın.
ama biz evde aile arasında küçük bir kutlama yapıcaz daha sade başka zamanlarda da giyebileceği gibi birşey daha iyi olur diye düşünüyorum
pembe elbiseniz olabilir bunun kızınızın üzerinde çekilmiş fotoğrafı var mı
birde bedeni ne tam olarak
kızım bir yaşına girecek ama biraz tombiş 18-24 giydiriyorum kıyafetlerde
olursa bunu düşünebilirim
bir de haftasonuna kadar beklemek istiyorum daha farklı neler olabilir diye
çok teşekkürler ilginiz için

benım kızım ıkı yasında tam burda.elbısenın bedenı 2 yazıyor ama neye denk gelıyor bılmıyorum yani.

benım kızım ıkı yasında tam burda.elbısenın bedenı 2 yazıyor ama neye denk gelıyor bılmıyorum yani.
olur herhalde benim kızım 1 yaşına girecek ama biraz kalıplı büyük gelmez de küçük de dursun istemiyorum
güzelmiş düşünebilirim
yalnız biraz daha beklemek istiyorum neler gelir diye
çok teşekkürler ilginize...

Bence kalibi buyuk gelme hem sadece dogumgnunde de giymez ani yaza falan da giyer..dusunurseniz tekrar yazarsaniz oleyse..iyi gunler..

Bence kalibi buyuk gelme hem sadece dogumgnunde de giymez ani yaza falan da giyer..dusunurseniz tekrar yazarsaniz oleyse..iyi gunler..
aynen sonradan da kullanılabilecek gibi bişey daha iyi olur beğendim zaten sadece daha farklı bişeyler ekleyenler olabilir biraz daha zamanım var beklemek istiyorum . sağolun iyi günler

canım bende çok sık şeker pembe var 1.5 yaş.biz hiç giymedim.etiketi ile duruyor yalnız carterss marka ve ben 150tk ya aldım.en son 80 tl yaparım.yanına da ayakkabı hediye ederim.mothercare marka 18 no.o da sifir.düşünürsen resim koyarım.satamaz Sam da saklayacagim zaten.ayrıca elimde minnie li Tutu takımı var onu da giymedik.o da 25 tl olur konularıMDA var.

toplu alimlarda fiyatta seve seve yardimci olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…