arıyorum kiralık daire (bayrampaşadan)

adiloxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
43
0
86
İstanbul
bayrampaşa yıldırım cevatpaşa beşyüzevler tarafından 3+1 kombili balkonlu (çatı veya bodrum katta olmayan) kiralık daire arıyorum kira ödemede problem yaşanmaz teminat veya referans verebilirim eşim ben ve 1 yaşında bebeğim 3 kişiyiz ve mümkün olduğu kadar sessiz sakin bir bina hayalimizdir :)) ilgilenenlere duyrulur temizlik uyum ödeme gibi hiç bir konuda sıkıntı yaşatmayız yeterki rahat temiz sessiz sakin ferah azıcıkda konforlu bir daire olsun büyük yatakodası ya da büyük hol olursa 2+1 de olabilir amacım bir oda oturma odası bir oda yatakodası bir oda çocuk odası bir odada eşime ve ilerde bana da çalışma odası (eşim makine teknikeridir çoğu zaman projeleri evde pc de çizer ve ayrıca da hobi olarak pc-diğer elektronik aletlerin tamir ve toplamasını yapar (daha çok pc ama ) hem ben hem eşim huzur ve sakinliğe çok önem veririz özellikle bebeğimin ruhsal gelişimi için ev arıyorum diyebilirim şu anda bayrampaşa kartaltepe mah. oturuyorum ve burası tam anlamıyla bir facia oldu nerdeyse üstüste yaşayacağız insanlarla tabi bu eşimin de işlerini etkiliyor onunda projelerini daha sessiz ve sakin ortamlarda çizmesi gerekiyor ev bize biz eve uyduktan sonra kira çok da önemli değil çok şükür kazancımız yerinde ve de dediğim gibi teminatımız yada referansımız olacak deyim kişiler var bunlar konuşulur heyecanla hayallerimin evini bekliyorum okuyanlara şimdiden teşekkürler lütfen fiyat yazan mesajları özelden gönderiniz bencillik olacak ama eğer beğendiğim evi kaptırırsam diye :)

Son düzenleme:
Back
X