arıyorum....kendim için -yiğenim için

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298
selam kızlar uzun kot yelek topuklara kadar

şık çantalar

botlar

halılar

dekoratif mutfak malzemeleri

yiğenim için güzel güzel montlar pantolonlar

yiğenin 9 yaşında ancak dombik biraz 12 yaş gibi düşünün

ankara olursa da sevinirim

Son düzenleme:
birde yiğeniniz için uyarsa fiyatlarda yardımcı olurum . herbiri sağlam ve sorunsuzdur.

Eklentiler

• IMG_0934.JPG
    217,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_0935.JPG
    200,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0936.JPG
    177 KB · Görüntüleme: 66
canım bi mavi çanta hoşuma gitti ama onada kış geldi çok şekermiş birde ankara olursa sevinirim malum kargo ücreti giriyor çünkü diğer şehirlerde

canım bi mavi çanta hoşuma gitti ama onada kış geldi çok şekermiş birde ankara olursa sevinirim malum kargo ücreti giriyor çünkü diğer şehirlerde
tabi siz bilirsiniz ama

tamam canım yinede istediğin bişeyler olursa fiyatlarda yardımcı oluyorum bolca..

bendekileri ekleyeyim. belki beğenirsiniz. 2 siyah çanta mango kalp çanta keçedir. bot hotiç.
çantalar koyu kahve D&G açık kahve tony cohen

Eklentiler

• kadınlar kulübü 009.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 67
  • kadınlar kulübü 010.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 65
  • kadınlar kulübü 014.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 54
  • kadınlar kulübü 007.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 68
  • sahibinden 104.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 68
  • 2 el 050.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 68
  • 2 el 051.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 88
  • modacruz 055.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 84

canım bendeki çantalar bunlar. aksaraydayım ama memleketim ankara, gidip geliyoum sürekli beğendiğin olursa ulaştırırım sna canım

ne
tamamen temiz duygularınımı ekledin bacım bişey yazmamışın çıkıcam birazdan akşam görüşürüz

canım onu bi internet sitesinden almıştım, mrkası yok. hiç kullanmadım tertemiz. ayakkabımla kombin yapıcaktım tonları tutmadı kullanamadım. sitede kapanınca iade edemedim elimde kaldı.
canım akşam msjla konuşalım çıkmam lazım şimdi

çizmeler

Eklentiler

• moda cruz 020.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 38
  • moda cruz 021.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 49
canım düşünürsen ayrıca gri süet 37 numara zara bootie ile yine 37 numara inci kahverengi bağcıklı botlarım var.. istersen resim çekip eklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…