Bebek İkinci El ariyorum donence

aygl55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
130
10
68
30
Park yatakta kullanilabilen isikli pilli oyuncakli kisacasi dikkatini cekecek bir donence ariyorum

30 derseniz dusunebilirim zaten sifiri kargo dahil 70 tl sizinki de kargoyla 50 olcak

Ben 80 tl almıstım magazadan ve kargo 20 tl değil en fazla 5-10 tl tutar(ptt).Siz bilirsiniz tabi.

Bende bebesi marka var hiç kullanmadık kutusunda,deneme amaçlı bi kere çıkarıp bakmıştık,düşünürseniz 10 tl ye veririm

Bende bebesi marka var düşünürseniz 10 tl ye veririm hiç kullanılmadı sadece deneme amaçlı çıkardım kutusundan kutusuyla duruyor

Eklentiler

• DSC_0009.JPG
    901,8 KB · Görüntüleme: 64
Müziği kurmalı da ışıklı olduğu için pilli sanırım bi inceliyim hiç kullanmadık çünkü bilmiyorum,bizim ufaklık uyusun rahat rahat yazayım size

Müzik kurmalı,ışık kısmı pilli,dr ler elinizde iki üç tane dönence olsun birn saklayıp diğerini kullanın iki haftada bir değiştirerek kullanın diyor,alternatifiniz olabilir, öyle çok ahım şahım bir dönence değil gayet basit özellikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…