Arıyorum: angora kazak

Tatlim malesef kalmamis ilk yaptiklarindan. Attgm tarz kucuk tablolar ise 50 tl mis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

today parfümü elinde olan yok muu

Son düzenleme:

arıyorum arıyorum

satmaya karar verirsen haberim olsun o parfüm benim nasibim

Canım şimdi aldığım fiyata satıcam onu ama kargo ödedim bide fiyatı yükseldi konuma bir bakarmısın ilgini çeken birşey var mı ufak tefek bişeyler alırsan yanında zarar etmemiş olurum

duodan kullanıyorum bende canım neden arıyosun bunu akne sorunun mu var ?

akne sorunum yok canım. ufak ufak sivilceler siyah noktalar komedonlar için arıyorum. aslında çok birşey yok ama ben görüyorum ya. sinirim bozuluyor.
çok işe yarıyormuş duo bu tarz problemlere ya :26:

Canım şimdi aldığım fiyata satıcam onu ama kargo ödedim bide fiyatı yükseldi konuma bir bakarmısın ilgini çeken birşey var mı ufak tefek bişeyler alırsan yanında zarar etmemiş olurum

kaçtan aldın sen onu kaçtan vereceksin

23.25 e geldi bana kargosuyla canım ondan zarar etmemek için konumdakilerden beğenirsen onlarda indirim yapabilirim ama bunu yeni aldığımdan kıyamıyorum

anladm ama hem senin ödediğin kargoyu hemde kendi kargomu ödeyeceğim için bana katalog fiyatına gelecek o fiyattan verirsen.
sen elinden çıkarmaya karar verirsen eğer tekrar konuşuruzz

anladm ama hem senin ödediğin kargoyu hemde kendi kargomu ödeyeceğim için bana katalog fiyatına gelecek o fiyattan verirsen.
sen elinden çıkarmaya karar verirsen eğer tekrar konuşuruzz

evet canım öyle olucak o yüzden konumdaki makyaj temizleyicilere falan bak dedim belki ihtiyacın olan birşey vardır uyguna gelmiş olurlar konuşuruz tekrar :)

arıyorum
bunların yanında markalı makyaj malzemeleriniz allıklarınız varsa onlarada bakabilirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…