Arıyorum: angora kazak

çokk kötüsün gösteripte vermiyorsun ama :KK1:
ya sorunum sivilce değil aslında. tek tük çıkar
ama minik minik yag bezeleri siyah noktalardan şikayetçiyim
:KK50:

canım o minik yağ bezeleri kremle kürle gitmiyor. ya güvendiğin bir yerde cilt bakımı yaptıracaksın ya da doktora yaktıracaksın. tabii sonrasında yeniden oluşması da olası :KK50:

siyah nokta için bioderma yetersiz bir ürün bence. hatta bence o sadece kabaca temizliyor. ben bir süre kullandım fakat bariz bir sonuç alamadım. şimdi la roche kullanıyorum bioderma ya nazaran daha memnunum :KK31:

canım o minik yağ bezeleri kremle kürle gitmiyor. ya güvendiğin bir yerde cilt bakımı yaptıracaksın ya da doktora yaktıracaksın. tabii sonrasında yeniden oluşması da olası :KK50:

siyah nokta için bioderma yetersiz bir ürün bence. hatta bence o sadece kabaca temizliyor. ben bir süre kullandım fakat bariz bir sonuç alamadım. şimdi la roche kullanıyorum bioderma ya nazaran daha memnunum :KK31:

biodermayı sadece temizlik için istiyorum cildim yağlı da : )
siyah noktalar komedonlara la roche effaclar duo çok iyi geliyormuşş.eczaneden alacağım bu ikisini ama belki alan cildine yaramayan vardır diye bir yazayım dedim:KK31:

biodermayı sadece temizlik için istiyorum cildim yağlı da : )
siyah noktalar komedonlara la roche effaclar duo çok iyi geliyormuşş.eczaneden alacağım bu ikisini ama belki alan cildine yaramayan vardır diye bir yazayım dedim:KK31:

benimki de yağlı. o zaman la roche temizleme jeli dene derim :KK34: duoyu ben de merak ediyorum :26:

today parfümü arıyorum.

bioderma sebium foaming gel
yine elinde olup size yaramadıysa bunada talibim

birde la roche posayın bu kremini arıyorumm

elinizde saç için olan bakım maskeleri yaglarda olabilir :)
kot yelekte arıyorum ama bu resimdeki gibi olanlardan :)

the balmın hot mama allığınıda arıyorum
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

La roche posay bende var hala arıyorsanız
ben denedim ama cildimi tahriş etti
öylece duruyor
hamilelik lekelerim için almıştım
kullanmadım
35 tl

Sifir sauilir zaten dedim ya
5 tl daha duseyim isterseniz düz olsun

haklısınız sıfırdır ama sonuçta burası bit pazarı.teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

X