- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
hanımlar yok mu elinize ya bunlardan
bende la roche effaclar aı var ama vermem
tek gecede söndürüyor sivilceyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar yok mu elinize ya bunlardan
bende la roche effaclar aı var ama vermem
tek gecede söndürüyor sivilceyi
çokk kötüsün gösteripte vermiyorsun ama
ya sorunum sivilce değil aslında. tek tük çıkar
ama minik minik yag bezeleri siyah noktalardan şikayetçiyim
canım o minik yağ bezeleri kremle kürle gitmiyor. ya güvendiğin bir yerde cilt bakımı yaptıracaksın ya da doktora yaktıracaksın. tabii sonrasında yeniden oluşması da olası
siyah nokta için bioderma yetersiz bir ürün bence. hatta bence o sadece kabaca temizliyor. ben bir süre kullandım fakat bariz bir sonuç alamadım. şimdi la roche kullanıyorum bioderma ya nazaran daha memnunum
biodermayı sadece temizlik için istiyorum cildim yağlı da : )
siyah noktalar komedonlara la roche effaclar duo çok iyi geliyormuşş.eczaneden alacağım bu ikisini ama belki alan cildine yaramayan vardır diye bir yazayım dedim
benimki de yağlı. o zaman la roche temizleme jeli dene derim duoyu ben de merak ediyorum :26:
hani olur ya alırsın denersin begenmezsin
arıyorum
bunların yanında markalı makyaj malzemeleriniz allıklarınız varsa onlarada bakabilirimmmm
today parfümü arıyorum.
bioderma sebium foaming gel
yine elinde olup size yaramadıysa bunada talibim
birde la roche posayın bu kremini arıyorumm
elinizde saç için olan bakım maskeleri yaglarda olabilir :)
kot yelekte arıyorum ama bu resimdeki gibi olanlardan :)
the balmın hot mama allığınıda arıyorum
Canım ne renk arıyosun bende var deri, neon narçiçeği renksırt çantasına ihtiyacım var hanımlar
onu gördüm canım modelini çok begendim ama daha çok kahve bej yada siyah arıyorum ben.Canım ne renk arıyosun bende var deri, neon narçiçeği renk
Anladım canım umarım bulursun öyleyse iyi akşamlar :)onu gördüm canım modelini çok begendim ama daha çok kahve bej yada siyah arıyorum ben.
hala ihtiyacım var ama çok pahalı diyorsunuzLa roche posay bende var hala arıyorsanız
ben denedim ama cildimi tahriş etti
öylece duruyor
hamilelik lekelerim için almıştım
kullanmadım
35 tl