arıyorum AIRWALKER

Umberlee

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.427
11.070
498
Hanımlar merhaba
Bit pazarında dolaşa dolaşa, siz hanımların bedenlerini göre göre fazla kilolarım olduğuna kanaat getirdim :1:
Şaka bir yana elinde airwalker spro aleti olan ve satmayı düşünen varsa (uygun fiyatlı) almak istiyorum.
Teşekkürler şimdiden.
iyi alışverişler hepimize

Hanımlar merhaba
Bit pazarında dolaşa dolaşa, siz hanımların bedenlerini göre göre fazla kilolarım olduğuna kanaat getirdim :
Şaka bir yana elinde airwalker spro aleti olan ve satmayı düşünen varsa (uygun fiyatlı) almak istiyorum.
Teşekkürler şimdiden.
iyi alışverişler hepimize

Spor aleti bilmiyorm ama bende zayiflama mamasi var düşünürsen

Spor aleti bilmiyorm ama bende zayiflama mamasi var düşünürsen

çok teşekkür ederim.
kilodan vermekten ziyade bölgesel zayıflamam lazım yemek tüketimim çok değil sadece hareketim az
o yüzden keyifli bir spor aleti arıyorum.

samimi samimi sorayım şimdi :3:
işe yarıyor mu?
bir ara ona heveslendim bayağı bölgesel sıkıntım olduğu için (malum göbek basen)
kullandınız mı bir de fiyat ne düşünürsünüz

Ben bir ara düzenli kullandım karın bölgemde sıkılaşma sağladı gözle görülür bir şekilde. Tabi sonra bıraktım okuldu vs derken :1:
180 tlye almıştık 3 sene önce falan. 50 tlden verebilriim.

Ben bir ara düzenli kullandım karın bölgemde sıkılaşma sağladı gözle görülür bir şekilde. Tabi sonra bıraktım okuldu vs derken :1:
180 tlye almıştık 3 sene önce falan. 50 tlden verebilriim.

zayıftınız da sıkılaştırdı desenize :)
tombiş göbekleri napıyor acaba benim ayva göbeği normal insan göbeğine yastık kalçaları bildiğiniz basen haline getirir mi acaba :1:
ürünün markasını öğrenebilir miyim ya da özelliklerini motorlu filan herhalde

kusura bakmayın yoruyorum sizi de ama

zayıftınız da sıkılaştırdı desenize :)
tombiş göbekleri napıyor acaba benim ayva göbeği normal insan göbeğine yastık kalçaları bildiğiniz basen haline getirir mi acaba :1:
ürünün markasını öğrenebilir miyim ya da özelliklerini motorlu filan herhalde

kusura bakmayın yoruyorum sizi de ama

Yardımcı olacaktır ama hareket şart,düzenli beslenme sporla mutlaka desteklenmeli bence, mesela ben 1 hafta bunu kullandım düzenli olarak diyete girdim ve her gün 1,5 saat yürüyüş yaptım hem 1 haftada 4 kilo verdim hem de sıkılaştım resmen :)
Markası vibroshape olabilir mavi olanlardan;) şu an dolabın derinliklerinde .. :D

Yardımcı olacaktır ama hareket şart,düzenli beslenme sporla mutlaka desteklenmeli bence, mesela ben 1 hafta bunu kullandım düzenli olarak diyete girdim ve her gün 1,5 saat yürüyüş yaptım hem 1 haftada 4 kilo verdim hem de sıkılaştım resmen :)
Markası vibroshape olabilir mavi olanlardan;) şu an dolabın derinliklerinde .. :D

tamam ben iyice bir araştırıp size geri dönüşyaparım mutlaka

bekletmeden haber vereyim dedim
titreşimli kemer sıkıntılı olur dediler
size sözverdim haberdar ederim diye
ürünü alamıyorum maa:2:lesef

Back