Bebek İkinci El ARIYORUM! 6 Aylik Kızım İçin Oyuncak

aysunnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
247
7
68
Kizimin gelisimine yardimci 6+, tercihen sert malzemeden yapilmamis, yipranmamis durumda oyuncaklar ariyorum. İstanbul ici olmasi tercih sebebidir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebek arabasina asilanlardan da olabilir, yeter ki sert olmasin..

Eğitici maymun fisher price ayaklarına dokununca hışır hışır sesi var herbir yeri farklı kuumaş dokusuyla yapılmış çıngırağı var içinden sesi geliyor çekince kolları uzayıp kısalıyor tam 6+ için hem de yumuşak düşünürsen 7.5 tl

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 55
Guzel dusunebilirim, baska oyuncak var mi elinizde??

Kizimin gelisimine yardimci 6+, tercihen sert malzemeden yapilmamis, yipranmamis durumda oyuncaklar ariyorum. İstanbul ici olmasi tercih sebebidir...

cıngırek turu istiyorsan bende de cok var bir iki tane ekliyorum begenirsen daha bulurum
istanbuldayım

$Resim 588.jpg

bul tak sekiller
playskol cıngırak bunun gibi pusete asılan da var yine playskool
fisher price fare cıngırak
fisherprice konusan robot

Merhaba. Cingirak bende de var ama cabuk sıkılıyor benimki :) Sesli kitap, telefon ya da hisirdayan,titreyen oyuncaklar ilgimizi cekiyor daha ziyade. Sert olanlari sallayarak kafasina, yuzune carpabilecegi icin su aralar dusunmuyorum. Bahsettigim tarzda urunler varsa bakmak isterim.

Merhaba. Cingirak bende de var ama cabuk sıkılıyor benimki :) Sesli kitap, telefon ya da hisirdayan,titreyen oyuncaklar ilgimizi cekiyor daha ziyade. Sert olanlari sallayarak kafasina, yuzune carpabilecegi icin su aralar dusunmuyorum. Bahsettigim tarzda urunler varsa bakmak isterim.

var ama Ankara'dayım

$13.jpg $14.jpg $11.jpg $12.jpg $9.jpg $2.jpg $1.jpg
pepe hariç oyuncaklar ikea

kitap hışırtılı sayfalar, basınca öten sayfalar, saklı tavşan, ayna içeriyor

sert civciv chicco : bu haklısın sert çarpabiliyor ama öğrenene kadar sen tutabilirsin, orta kısım dönüyor içinde boncuklar var çok ilgisini çekerdi kızımın. büyünce de kendisi onu çok hızlı çevirebiliyordu :)

Tesekkurler, fiyat alabilir miyim, tavsanda muzik etiketi var, sesli mi??

Tesekkurler, fiyat alabilir miyim, tavsanda muzik etiketi var, sesli mi??

canım hepsini kaça aldıysam yarı fiyatına veriyorum hepsi temiz tavşan hariç

tavşanda sorun var normalde çekince uzuyordu müzik çalarak geri içeri giriyordu ama artık çalışmıyor :(

İyi bir secenek olabilirdi bizim icin. Neyse kismet diyelim. İlginize tesekkur ederim.

Eklentiler

• $003.jpg
    $003.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $005.jpg
    $005.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $004.jpg
    $004.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $013.jpg
    $013.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $012.jpg
    $012.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 42
bizde de bunlar var simdi ve birkac ay icinde kullanabilirsiniz

cok tesekkur ederim, en bastaki gibi sesli baska var mi elinizde? Benim kizim ses cikarmayan oyuncaklarla uzun zaman oynamiyor, ilgisini cekmiyor sanirim, bir bakip atiyor hemen :)

Canım bunları toparladım seninkinin yaşına uygun köpekte çıngıraklı
Hepsi 10 lira

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 46
Canım bunları toparladım seninkinin yaşına uygun köpekte çıngıraklı
Hepsi 10 lira

Tesekkur ederim cok zahmet oldu, maymunu gercekten begendim, almak isterdim ama belirttigim gibi benim cadi fonksiyonu olmayan, ayicik, kopek filan gibi oyuncaklarla oynamiyor :( Yoksa bende de var, birsuru hediye de gelmisti, cogunu dagittim bu yuzden...Fisherprice, Playskool, Bondigo tarzi markalarda cok fonksiyonlular var ama birturlu burda 3-4 tane toplu halde bulamadim :) Tekrar sagolun.

Back