- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
-
- Konu Sahibi misscaglayan
Baktım ama günlük tarzda şeyler var teşekkür ederim yinede.Merhaba konuma bakabilirsiniz
Güzelmiş ama ceket değilde yelek tarzı üst arıyorum. Ceket çok rahat olmuyor çocuk için. Gene aklımda kalsın. Teşekkür ederim.Merhaba kanz marka takım var 1 yaş sadece 1 kere giyildi 50₺
Klasik bir takım sanırım. Tam aradığım gibi bir takım değil. Teşekkürler yinede.Eki Görüntüle 1939229 papyonuda var 30 tl utusuz sadece
Next marka 4lü bir takım var bende 9-12 ay 11kg a uygun, sadece bir kez giyildi o da 2 saati geçmez.beden olur derseniz foto atayım ayrıca banner, süs kürdan var...Elinde olan varsa spor yelek arıyorum gömleğin üstüne.
Burdan bulamayınca aldım bir takım. Kendim kombin yaptım. Ama zahmet olmazsa fotoğraf atarsanız bakarım gene. Aradığım gibi birşeyse değerlendiririm. Başka arayanlarda varsa görür. Kürdan kendim süslemeyi düşünüyorum ama banner almadım ona bakabilirim.Next marka 4lü bir takım var bende 9-12 ay 11kg a uygun, sadece bir kez giyildi o da 2 saati geçmez.beden olur derseniz foto atayım ayrıca banner, süs kürdan var...
Burdan bulamayınca aldım bir takım. Kendim kombin yaptım. Ama zahmet olmazsa fotoğraf atarsanız bakarım gene. Aradığım gibi birşeyse değerlendiririm. Başka arayanlarda varsa görür. Kürdan kendim süslemeyi düşünüyorum ama banner almadım ona bakabilirim.
Fiyat nedir cnm?Eki Görüntüle 1943703
Bu internet fotosu aynısı mevcut hatta ayakkabiları da var...
özelden yazıyorumFiyat nedir cnm?
Süsler hala duruyor muMerhabalar hala arıyorsanız süsler ve konsept konusunda yardımcı olabilirim
Adidas 20 numara yumuşak taban ayakkabı arıyorum. Başka markalarada bakabilirim. Sıfır yada temiz kullanılmış tercihim.
12-18 ay yada kalıba göre 18-24 ay şişme yelek arıyorum. Kapşonlu olursa daha iyi olur.
Patikli pijama altları arıyorum 9-12 12-18 ay
Elinde olanlar resim ve fiyat paylaşırsanız sevinirim..