Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz kullandık ve faydasını gördük.arı sütü+polen+muz+süt
allh sıfalıgını vesınnnnnn gorursunuz faydasını allhın ıznıylende 10 yıldır hıc bırsey kullanmadınızmı
merhaba kizlar bizdede sorun var esim 2 ay önce testis kanseri nedeniyle testiisnin teki alindi ve normal olarak sperm sayisini da etkiledi bu olay bende kullanmak istiorum ama nerden bulacagimi bilemiorum cünkü ben almanyada yasiorum bunu nasil bulabilirim yaa keci boynuzu pekmezi yediriom keci kürü yapiorum ama polen le ari sütüde yedirmek istiom inslh faydasi olur
MERHABA 10 yıllık evlıyız bebegımız olmadı esimin sper sayısı ve hızı duşuk arısutu bal polen kullanmayı dusunuyorum kullananlardan yorumlarını beklıyorum
biz 2 ay kullandık yani eşim sabah akşam bal arı sütü polen propolis ginseng karışımını yedi ve sperm sayısı 8 milyondan 70 milyona çıktı hareketlilik çok arttı kesinlikle tavsiye ederim
canım hangi markanınkini kullandın yada hangi aktarda ne ölçüde yaptırdınız.çok merak ettim.......şimdiden teşekkür ederim.:26:
selam cnm organik bal dünyası diye bi yer internette bak biz tesadüf eseri kızıltoprakta feneryolunda bulduk dükkanı bal almaktı niyetimiz sadece, bu karışımı ben gene nette bi bayandan okumuştum eşi kullanmış 1 ay sonra hamile kalmış kadınorda görünce hazır yapılmış satılıo aldık bakalım inşallah darısı başımıza kolay gelsin cnm
selam cnm organik bal dünyası diye bi yer internette bak biz tesadüf eseri kızıltoprakta feneryolunda bulduk dükkanı bal almaktı niyetimiz sadece, bu karışımı ben gene nette bi bayandan okumuştum eşi kullanmış 1 ay sonra hamile kalmış kadınOrda görünce hazır yapılmış satılıo aldık bakalım inşallah darısı başımıza kolay gelsin cnm
biz 2 ay kullandık yani eşim sabah akşam bal arı sütü polen propolis ginseng karışımını yedi ve sperm sayısı 8 milyondan 70 milyona çıktı hareketlilik çok arttı kesinlikle tavsiye ederim