merhaba arkadaşlar,uzun süre sonra yeniden bir duyum üzerine bebek için uğraşıyoruz.belki beni dah önceden tanıyan vardır.37 yaşındayım,2 kere tüp bebek tedavisi gördüm,ilkinde kimyasal gebelik oluştu,ikincisinde ise tek yumarta elde edildi ve olgun olmadığı için işlem yapılamadı.her ay adet görüyorum bu konuda sorun yok,fsh de normal çıkıyor ama tüp bebek tedavisinde olgun yumurta elde edemiyorlar.
herneyse,4 yıl oldu bu işleri bırakalı fakat geçenlerde arı sütü ile hamile kalan birisini duydum ve denemeye karar verdim,bu arada eşimdede sorun var.şimdi ikimizde arı sütü kullanıyoruz.bu adet başlangıcıyla beraber 21 gün sabahları tahta kaşıkla mercimek tanesi kadar bir miktarı dilinizin altına aç karınla alıyorsunuz.daha yeni başladık.
daha önce bunu deneyen oldumu ve duyan oldumu.:44:
herneyse,4 yıl oldu bu işleri bırakalı fakat geçenlerde arı sütü ile hamile kalan birisini duydum ve denemeye karar verdim,bu arada eşimdede sorun var.şimdi ikimizde arı sütü kullanıyoruz.bu adet başlangıcıyla beraber 21 gün sabahları tahta kaşıkla mercimek tanesi kadar bir miktarı dilinizin altına aç karınla alıyorsunuz.daha yeni başladık.
daha önce bunu deneyen oldumu ve duyan oldumu.:44: