• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

cnm sen pozitif sonucunu aldın mı arı sütü bal polenin?

Şöyle söyleyeyim... Arı sütü bal polen kullandığım tedavimde ilk kez döllenmiş olan bütün embriolar 5. güne gitti (9 embrio). Pgt yapıldı, 5 sağlıklı çıktı. 3 transfer. Sonuç pozitif oldu, ilk kez gebe kaldım (4. denemeydi), 3-ü de tutmuştu, ancak biri gelişmedi, birinin 7. haftada gelişimi durdu, 3.nü ise 18 haftalık kayb ettim. Yani sonuca bakmazsak etkisi çok olumluydu. Ve önceki tedavi ile arasından sadece 3 ay zaman geçmişdi. Daha önce de aşağı-yukarı aynı sayıda yumurtalar dölleniyordu, ancak birinde 4 embrio 5. güne gitmişdi, diğerinde 3 embrio 3. gün transfer oldu. Sayı az olduğu için 5. güne bekletmediler.

En son tedavimde de kullanmıştım, ancak eskisi kadar düzenli değil. Onda ise 8 yumurta döllendi, 6-sı 5. güne gitti. Sonuçsa neqatif oldu (düşükten sonra rahim iyi kalınlşmamıştı). Şimdi de donmuş tedavisi için zamanın gelmesini bekliyorum.

Tedaviye başlamayan her kese şiddetle tafsiye ederim. En iyisi de tedaviden 3 ay önceden kullanmak. Ben 1 ay öncesinden kullanmıştım.

Son düzenleme:
bende Apireta ari sutu bal polen propolisi bazi tedavilerimde kullandim doktorum yazmisti.. esimede kullandirdim ama Apitera daha cok bal agirlikli ari sutu orani cok az o yuzden artik ari sutu ve poleni daha fazla olan bir urun arayisindayim.. bir yandanda Apitera eczaneden aliniyorya saglik acisindan daha guvenilir geliyor.. tam organik olanini bulmamiz gerekli cunku bilinmedik markalar icine suni seyler katarsa zararida olabilir..
bu aksam biraz arastirdim Egricayir adinda organik bi marka var Turkiye adina yurt disinda yarismalardan dereceleri varmis bu markanin, iyice arastirip olmazsa oradan siparis etmeyi dusunuyorum.. tamamen organik diyor sertifikalarinda ama ne derece dogru..

bende Apireta ari sutu bal polen propolisi bazi tedavilerimde kullandim doktorum yazmisti.. esimede kullandirdim ama Apitera daha cok bal agirlikli ari sutu orani cok az o yuzden artik ari sutu ve poleni daha fazla olan bir urun arayisindayim.. bir yandanda Apitera eczaneden aliniyorya saglik acisindan daha guvenilir geliyor.. tam organik olanini bulmamiz gerekli cunku bilinmedik markalar icine suni seyler katarsa zararida olabilir..
bu aksam biraz arastirdim Egricayir adinda organik bi marka var Turkiye adina yurt disinda yarismalardan dereceleri varmis bu markanin, iyice arastirip olmazsa oradan siparis etmeyi dusunuyorum.. tamamen organik diyor sertifikalarinda ama ne derece dogru..

Ben kullandığım markanın üzerinde organik olmadığı yazıyordu. İçinde arı sütü olsun, bence yeterli :1:. Organik demek, tarım ilaçlarından falan uzak demek her halde. Çok yüksek fiyat koyuyorlar. ALC'nin saf arı sütü de vardı, özel ambalajda. Eşim ondan kullanmıştı. Organikmi, değilmi hatırlamıyorum.

Ben kullandığım markanın üzerinde organik olmadığı yazıyordu. İçinde arı sütü olsun, bence yeterli :1:. Organik demek, tarım ilaçlarından falan uzak demek her halde. Çok yüksek fiyat koyuyorlar. ALC'nin saf arı sütü de vardı, özel ambalajda. Eşim ondan kullanmıştı. Organikmi, değilmi hatırlamıyorum.

cnm katki maddeleri katilmamisini kullanmak istiyorum.. bende olmazsa esime saf ari sutunu alirin cnm.. bende apitera ile idare ederim.. egricayiri bugun siparis edecegim bakalim nasil cikacak ilerleyen gunlerde yazarim.. sen su anda nerede tedavi goruyorsun cnm..

cnm katki maddeleri katilmamisini kullanmak istiyorum.. bende olmazsa esime saf ari sutunu alirin cnm.. bende apitera ile idare ederim.. egricayiri bugun siparis edecegim bakalim nasil cikacak ilerleyen gunlerde yazarim.. sen su anda nerede tedavi goruyorsun cnm..

Ben yanlış biliyor ola bilirim, organik demek, arıların yapım aşamasında her türlü kimyasal madde , antibiotik kullanmadan, tamamen doğal beslenerek ürünü elde etmek diye biliyorum. Saf ola bilir, ancak organik olmaya bilir.

Ben şimdi Memorial Şişli hastanesine tedavi görüyorum. Hastanenin bu günkü kadrosu değişmezse hastane değişmeyi artık düşünmüyorum. Yani sonuc alana kadar gücüm yettiği sürece tedavimi orda yaptırmayı düşünüyorum.

Ben yanlış biliyor ola bilirim, organik demek, arıların yapım aşamasında her türlü kimyasal madde , antibiotik kullanmadan, tamamen doğal beslenerek ürünü elde etmek diye biliyorum. Saf ola bilir, ancak organik olmaya bilir.

Ben şimdi Memorial Şişli hastanesine tedavi görüyorum. Hastanenin bu günkü kadrosu değişmezse hastane değişmeyi artık düşünmüyorum. Yani sonuc alana kadar gücüm yettiği sürece tedavimi orda yaptırmayı düşünüyorum.

dogru diyorsun cnm artik saf yada organik iyi bi urun kullanmaliyiz.. hangisi tam iyi orasida supheli ama kullanmamiz gerekli.. balparmak apiteranin cok etkisini goremedim ben..
bende sekizinci denememde memoriala gectim.. nur hanim doktorum.. semra hn once laparaskopi ve histereskopi dedi bu carsamba olacagim... hakkimizda hayirlisi canim.

dogru diyorsun cnm artik saf yada organik iyi bi urun kullanmaliyiz.. hangisi tam iyi orasida supheli ama kullanmamiz gerekli.. balparmak apiteranin cok etkisini goremedim ben..
bende sekizinci denememde memoriala gectim.. nur hanim doktorum.. semra hn once laparaskopi ve histereskopi dedi bu carsamba olacagim... hakkimizda hayirlisi canim.

8.deneme... dile kolay... azmini tebrik ederim. Allah zahmetinizin karşılığını tatlı bebeklerle versin.

Semra hanım dediyse, bir bildiği vardır. Ben de düşükten sonra bir kez donmus tedavisi gördüm. Sonuç negatif olunca Memoriala geçtim. Meğerse çok ciddi yapışıklık oluşmuşmuş, 5.tedavi boşuna yapılmış. Histereskopi yapıldı. Biz de 7.deneme için bekliyoruz.

msj yazalı nerdeyse 1 yıl oluyo ama bişey sormak istiyordum. cnm ya sen nerden alıyodun arı sütü bal poleni? ben balparmak aldım ama arı sütü oranı çok az içinde.

Soru bana değil (gerçi sorunun cevabı da bende değil :17:).

ALC'nin yetişkinler için olan arı sütü karışımında 240 gr'lık karışımda 40 gr arı sütü var. Ancak organik değil. Arı sütünün tadı da belirgin olarak hiss olunuyor.

Belki faydası olur diye yazdım.

8.deneme... dile kolay... azmini tebrik ederim. Allah zahmetinizin karşılığını tatlı bebeklerle versin.

Semra hanım dediyse, bir bildiği vardır. Ben de düşükten sonra bir kez donmus tedavisi gördüm. Sonuç negatif olunca Memoriala geçtim. Meğerse çok ciddi yapışıklık oluşmuşmuş, 5.tedavi boşuna yapılmış. Histereskopi yapıldı. Biz de 7.deneme için bekliyoruz.

:)) bendede yapisiklik varmis filmide buyuterek gosterdi semra hn.. bizimde yedi tedavimiz bosuna olmus.. hayirlisi demekten baska caremiz yok canim..

Soru bana değil (gerçi sorunun cevabı da bende değil :17:).

ALC'nin yetişkinler için olan arı sütü karışımında 240 gr'lık karışımda 40 gr arı sütü var. Ancak organik değil. Arı sütünün tadı da belirgin olarak hiss olunuyor.

Belki faydası olur diye yazdım.

çok teşekkür ederim cnm ya.. ben balparmak aldım onu denemeye başladım bakalım ne olcak.. :))

canım merhaba :3: ben eğricayır markasından aldım. ben sadece arısütü almıstım karısım değil yani. :51:

cnm memnun kaldinmi bende yarin oradan siparis edecektim.. eczane urunlerinden yillardir cokda fayda gormedim.. esinede kullandirdinmi..
ari sutunu ayri siparis edecektim..
propoliside ayrimi soylesem acaba..

cnm memnun kaldinmi bende yarin oradan siparis edecektim.. eczane urunlerinden yillardir cokda fayda gormedim.. esinede kullandirdinmi..
ari sutunu ayri siparis edecektim..
propoliside ayrimi soylesem acaba..

tedaviye baslamadım henüz canım ben daha önce balparmak almıstım ama memmun kalmadım. ben egricayırı yaklasık 2 aydır kullanıyorum, gercekten daha dinç uyanıyorum mesela. bence propolise gerek yok, arısütü en mantıklısı. eşim kullanmıyo çünkü erkeklere 3 ayda etki etmeye başlıyomuş. bir de benim eşimde sayıda fln sıkıntı yok. sadece morfoloji inişli çıkışlı ona da dr cok takılmayın diyor. :ssz::ssz:

tedaviye baslamadım henüz canım ben daha önce balparmak almıstım ama memmun kalmadım. ben egricayırı yaklasık 2 aydır kullanıyorum, gercekten daha dinç uyanıyorum mesela. bence propolise gerek yok, arısütü en mantıklısı. eşim kullanmıyo çünkü erkeklere 3 ayda etki etmeye başlıyomuş. bir de benim eşimde sayıda fln sıkıntı yok. sadece morfoloji inişli çıkışlı ona da dr cok takılmayın diyor. :ssz::ssz:

bende yillarca balparmak apitera aldim..
sagol cnm bilgi verdigin icin.. arisutu alim esime ve kendime.. bizde cift tarafli sorun var..

Ben kullandım hatta içerisinde propolis de vardı. Tüm kış boyunca kullandım çünkü ben sürekli hasta olan bi insanım faydalarını gördüm mu kesinlikle çok fayda etti neredeyse hiç hastalanmadım bu kış. Ayrıca metabolizmayı da çalıştırıyordu bu da çok hoşuma gitti ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kullandım hatta içerisinde propolis de vardı. Tüm kış boyunca kullandım çünkü ben sürekli hasta olan bi insanım faydalarını gördüm mu kesinlikle çok fayda etti neredeyse hiç hastalanmadım bu kış. Ayrıca metabolizmayı da çalıştırıyordu bu da çok hoşuma gitti ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen hangi markayi kullandin, nerden aldin cnm??

kızlar eğriçayırın sayfasındaki telefonu aradım bi bayan çıktı çok yardımcı oldu..
saf arı sütü almak istiyorum dedim ama kendisi o saf arı sütünü kaşıkla yemeyiniz zararını görürsünüz farklı bir yan etkisi oluşur mutlaka dedi.. yeniliyorsada 1,5 mg ı günlük olarak asla geçmemeliymiş onu bizlerin ayarlaması zor olurmuş çünkü 1,5 mg altının da faydası olmuyormuş üstünün de zararı oluyormuş..
ben saf arısütünü alıp birde organik bal alıp karıştıracaktım ama oranını ayarlamayacağımı söylediği için öyle almadım..
Tüp bebek hastası olduğumu ve eşimle benim durumumu anlattım Organik Arı Sütü Ampülü adında bi ürünleri varmış tüp bebek merkezleri için yapmışlar Avrupadanda sipariş geliyormuş ondan almamı tavsiye ettiler, yumurta kalitesi ve sperm sayısı için en iyisi oymuş.. sipariş ettim 1 saat sonra geldi kapıda ödeyerek aldım..
biraz pahalı oldu aslında ampulden 20 tane var 120 tl ve her sabah kırıp içeceğiz eşim ve ben.. on günde bir sipariş edersem bana yüklü gelecek çünkü ben 2 ay sonra tüp yaptıracağım..biraz deneyeceğim, olmazsa kavanozda karışık olan arı sütü bal karışımlarıda var ondan sipariş ederim arada çok fark varmı onu soracağım bir dahaki sefere aradığımda.. ama ampuller gerçekten çok hijyenik ve özel birşey belli oldukcada büyükler.. tek taraflı kullanacaklar için çok ideal..
birde bunun dışında sadece saf polen aldım 30 tl ye onuda yogurta karıştırıp yiyebilirmişiz bir çay kaşıgı..

Son düzenleme:
Back