• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

Arı sütü saf halde çok çabuk bozulan bir madde. Kesinlikle soğuk, güneş görmeyecek, hatta dondurularak saklanması gerekiyor. O yüzden balla karışımı daha güvenli. Bal parmak bence iyi bir marka. Balları çok güzel oluyor. Ben ALC nin pal-polen-arı sütü karışımını kullanmıştım. Yetişkinler için 240 gr'lık karışımda 40 gr arı sütü bulunuyor. Üzerinde organik olmadığı belirtilmiş.

Merhaba Sumeyyecim ALC dediğin markada 3 lü karışım olarak bulunuyo demek, nerden almıştın sen canım bunu?

Son düzenleme:
Kızlar ben tedavimden önce arı sütü ve polen kullandım. İkisini ayrı ayrı yerel üreticiden almıştım. Arı sütü sabah akşam tahta kaşıkla tükettim. Poleni de yoğurda karıştırdım. 13 embiryom döllendi. 13'ü de 5. güne geldi. 11 tanesi çok iyi dediler. 5. gün transfer yapıldı. Pazar test günüm.

Ben faydalı olduğuna inanıyorum. Kaliteyi arttırıyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlar ben tedavimden önce arı sütü ve polen kullandım. İkisini ayrı ayrı yerel üreticiden almıştım. Arı sütü sabah akşam tahta kaşıkla tükettim. Poleni de yoğurda karıştırdım. 13 embiryom döllendi. 13'ü de 5. güne geldi. 11 tanesi çok iyi dediler. 5. gün transfer yapıldı. Pazar test günüm.

Ben faydalı olduğuna inanıyorum. Kaliteyi arttırıyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canim cok sagol verdigin bilgiler icin. Bende kullaniyorum insallah bende de ise yarar. Sonucun insallah pozitiftir, yaz mutlaka sonucunu :29:

İnşallah canım. Sana da şifa olsun. Sonucumu yazarım tabii ki :16:

Ben daha bir şeye başladım sayılmaz. Hiç bir şey yapmak içimden gelmiyor. Evde bir karışım var, ancak, ona bile başlamadım.

Akasyam sen ne kadar süre kullandın? Bir de nerden aldın ve fiyatı hakkında bilgi vere bilirmisin? Aklımda bulunsun diye.

Güzel haberlerini bekliyorum.

Ben daha bir şeye başladım sayılmaz. Hiç bir şey yapmak içimden gelmiyor. Evde bir karışım var, ancak, ona bile başlamadım.

Akasyam sen ne kadar süre kullandın? Bir de nerden aldın ve fiyatı hakkında bilgi vere bilirmisin? Aklımda bulunsun diye.

Güzel haberlerini bekliyorum.

Sümeyye ben memleketteki yerel bir arıcıdan aldım. Geçen sene de ondan almıştım. Muhtemelen arı sütü ve polene 150 civarı bir rakam ödendi. Babam ödediği için ben bilmiyorum. Şubat ayında kullanmaya başlamak istiyordum. Ancak arıcı bana nisanda yeni hasadın çıkacağını o yüzden şubat ayında vereceği ürünün faydası olmayacağını söyledi. O nedenle ben mayıs ortası aldım. Mayıs ortasından haziran ortasına kadar 1 -1.5 ay kullandım. Tedavi sırasında da bir iki kere kullandım. Ama bildiğim kadarıyla ideali tedaviden 3 ay önce başlamak. Şu an isteksiz olman çok normal. Kendine zaman tanı. Biliyorsun ben tedaviye bile isteksiz başladım. İlk tedavim gibi heyecanlı dahi değildim. Sen de öyle olabilirsin. Ki bu çok normal. Bence akışına bırak. Elbet kendini tedavinin içinde bulacağın gün gelecek...

Hakkımızda hayırlısı olsun..

Kızlar bu topiğe de yazayım. Maalesef sonucum negatif. Ancak yıkılmadım. Ayaktayım. Diğer 3 minişimle hamile olurum inşallah.. Rabbim en doğrusunu bilir. Donduırulmuşlarım olduğu için ne kadar şükretsem az. O nedenle negatif aldığım için nankörlük edemem. :16:

mrb arkadaslar bende bugun internet üzerinden ari sütü aldim ama kapsul seklindeymis aranizda böyle kullana varmi? ayni etkiyi saglarmi acaba ?

mrb sen hangi arı sütü markasını kullandın arkadasım .bende tüp bebek yaptırcam hemen cevap atabilirm,isin

Merhaba. Ben aktardan ALC'nin arı sütü,bal,polen karışımını kullandım (yetişkinler için olanını, 280gr karışımda 40 gr arı sütü bulunuyor).

merhaba arkadaşlar ben ve eşimde arı sütü hurma poleni ve keçiboynuzu özütükullanıyoruz bu 4. tedavim olacak zamanını bilmiyoruz belki geleceek ilk bahara yaptırıcaz
eşimdede bendede sorun var bende pko eşimdede hareket sorunu var belki bu karışımlarla şifa buluruz ben ayrı ayrı satın aldım nasıl kullanıcak bilmiyorum şimdilik arı sütünü kibrit ucu kadar dil altına koyarak kullanıyoruz hepsini sabah akşam aç karına kullanıyoruz doğrumudur aceba

Back