• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

Merhaba polen veya arı sütü ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
slm. maşallah hamilesiniz Allah tamamına erdirsin inşallah :))) ar sütü+ bal+ polen kullandınız mı??? o mu vesile oldu?

Kizlar dun kontrolum vardi, kesinlikle ari sutu etki etmis:nazar:...daha once iki yumurtalikta toplam 9 folikul vardi, birinde 5 digerinde 4 yumurta vardi... dun adetin 3. gunu gittigim de sadece sagdaki yumurtalikta 8 yumurta saydi doktor, sayilar cok iyi dedi:nazar::nazar::KK49:..diger trafta malesef kist vardi, o kapattigi icin goremedim folikulleri dedi..bu arada kistin ari sutu ile ilgisi yok...nasil olduysa ben dogum kontrol hapindayken yumurtlamisim, geriya kalan folikul hapin etkisi ile erimemis, kist olmus...doktora sordum ari sutunun etkisi mi aceba diye, sanmiyorum, o sadece bir ek besin, kist yapmaz dedi...zaten bir ay kadar onceki ay da ari sutu yemistim, o zaman kist yoktu..dogum kontrol hapina bazen vicud boyle tepki verebilir dedi...baska hastalarim da var ari sutu kullanmadilar ama dogum kontrole basladiginda kist olustu dedi...neyse hasili kelam ari sutu kesinlikle benim 3 gun folikul sayisini artirdi ki tup bebekte basari orani ve folikul sayisi arasinda dogru oranti varmis....tahmnim diger yumurtalikta da 4-5 yumurta vardi..bu benim icin cok iyi rakam, yasim 32....gecen ay toplam 9du simdi, 12-14 arasi folikule denk geliyor...tup bebege baslayip, yumurta toplanana kadar devam edicem...Doktorumda hic bir sakincasi yok devam et dedi...bu arada DHEA kullanmadim gecen ay, gerek yok dedi doktor...sadece ari sutu, Coq10, prenatal ve pyncogenol kullaniyorum...bunlarin icinden folikul sayisini ancak ari sutu artirabilir gibi geliyor...:KK51:
merhaba uzun zaman olmuş ama arısütünden fayda aldınızmı, nasıl kullandınız nerden aldınız

Back