Bebek Beslenmesi arı mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arı mama bebegi kof şişmanlatıyormuş ben hiç denemedim zaten içinde şeker var zararlı olabilir bebeklere.

ya arı mama sizin bahsettiğiniz gibi bişey değil mama deniliyor ama formül mama değil

hani ek gıdaya geçince pirinç unundan muhallebi yapıyoruzya pirinç unu yerine kullanılan bişey

ayrıca arkadaşlar gdo mevzuunnu duymyanınız var mı bimem.Çok meraklı olmaın bence çeşit çeişt hazı mammalar vermeye. mamanın bileşimi ne kadar karışıksa korkun bence.Bir de içinde soya lesitini peynir altı suyu falan...Biliyorsunuz soya genetiği en çok oynana besin. haaa milupa açıklama yaptı güveniyorsanız sizn bileceğiniz iş.Valla gelecekte bu çeşit çeşit karışımlar yüzünden grip olur gbi kanser olmasa yavrucaklarımzzz iyi. ben arı mama verdim vermeyi düşünüyorum bileşimi kısacık ohh mis gbi zaten sebzesini meyvesini kendim evde hazrlıyorum tok tutsun diye de süte arı mama yapıyorum.

benim görümcem 36 yaşında almanya doğumlu
walla hipp le büyümüş...
maşallahı var , boy bosss
bende hipp kullanıyorum arada milupa
hipp organik daha güvenli geliyor bana....

ya arkadaşlar bütün yorumları okudum üşenmeden.benimde bir oğlum var yedi aylık.ek gıdaya geçtik geçen ay.bebelac kullandım gece tok tutsun diyerekten milupa kullandım.ama emme sıklığı değişmedi.üstelik burda belirttğinz gibide kilo alması sabit kaldı bırakın 300 500 almayı.enson bebelacla birlikte deneme amaçlı arı mama aldım küçük bir paket.vallahi o diğer ünlü marka mamalardan daha büyük zevkle yedi.ağzına tıkıodum diğerlerini.çok hoşuna gitti.zaten gündüz diğer besinleri aldığı için bende arı mamaya devam etmeyi düşünüyorum zaten düzenli mama yiyen boğazında düşkün bi bebek değii.beni düşündüren tek şey şeker ilaveli oluşu.yoksa tadıda bileşimide oldukça muazzam.çünkü yorumlarda katılmadım bazı noktalar var."paketi kaliteli gelmedi gibi".oturup paket yemicene göre onun damak tadına hitap etmek önemli olan bence.her pahalılık kalite anlamına gelmio demekki.alabilecek güçteyim ama arı mama daha içime sindi belki bi ihtimal hipp olur.çünkü arı mama muhallebi çeşidi ve mantıklı.sırf ucuz diye ve paketi kalitsiz diye ki ben bunada katılmıyorum mamayı yerden yere vurmuşsunuz.tadı çok güsel evde yaptığımız muhallebiden ne farkı var .şeker sorununada yeterli yanıt alırsam devam arı mama:))

kesinlikle kabusun_olurum arkadaşıma katılıyorum.damak tadı çok önemli..
benim oğluma sütüm az gelidğinde dr um ek olarak bebelac veya aptamil ver demişti.çok uğraştım çok denedim ama bitürlü yediremedim.bikaşık alıp öğrüyodu.son olarak annem arı mamayı deneyelim dedi.
ve oğlum arı mamayı çok büyük zevkle yedi.druma sordum yedirebilirsin dedi.şuan 19 aylık uyumadan önce bi kase yer uyur yoksa uyumaz.gayette sağlıklı.aslada kof kilo yapmadı.normal kilosunda.diyceğim oki maddi durumum çok çok iyi.ama bilmem ucuzmuş kalitesizmiş ben bunlara katılmıyorum.sırf ucuz diye bukadarda kötülemeyin yani..

Kızlar benim bebeğime milupa aldım ama ne yaptıysam yediremedim hep öğürdü. Bebelac aldım, hero baby aldım hep aynı şekilde tepki verdi. Görümcem arı mamayı denememi söyledi, hemen hemen 2 aydır gece yatarken arı mama veriyorum ve tek severek yediği hazır şey bu.. Kof kilo denmiş ama benim kızımda kilo artışını etkilemedi. Doktorumuzda verebileceğimi söyledi kızımda seviyor, ben de veriyorum.

kızlar ben bu gdo meselesinden ötürü mamalara güvenemedim ilk aylarda sütüm yetmediğinde sma verdim o da eski mama diye, dr da verebilirsin dedi ama en çok 2-3 kez verdim sütüm geldi şükür. sonra şimdi de kavanoz mama vermem gerektiğinde hipp veriyorum bazen dışarda ihtiyacım oluyor çünkü bebeğim biberon almıyor. hipp en azından organik, hero babynin de organiği çıkmış ondan da aldım ama daha vermedim arı mama da denemedim ihtiyaç duymadım şimdiye kadar zaten artık ek gıdaya da geçiyoıruz sanırım artık mama da verme gereksinimi olmayacak

300-500 gram ayda az bi kilo değildir ki napacaksınız çocukları şişmanlatıp ileride obez mi olsunlar..
bizim hocalarımız öyle arı mamaymış pirinç unuymuş bu tarz sadece gereksiz şişmanlatan başka bi işe yaramayan şeyleri hiç ama hiç önermiyolardı..

arı mama kullanan var mı? düşünceleriniz neler?

ayy küçükken annem bana anne sütüne ek olarak yedirirmiş
hep anlatırsı arı mama yedirdim sana diye ama
hala var olduğunu görmek şaşırttı beni:))
ondan cevap yazdım:))))

merhaba kızlar benım de 8 aylık bır yegenım var yengem ek gıda vermeye basladı yanı corba fılan emzırıyor da ama yegenım emmeden once sureklı memeyı ıtıyor .s artık süt yetersız ek gıda verılmesı lazım ama o kadar emmeyle ve arada corba vermeyle doymaz kı cocuk .s sureklı aglıyordu resmen karnı yapısmıstı artık annemde gıttı arı mama aldı yavrum doyasıya yedı ve o aksam da hıc aglamadan rahatca uyumus . Bır de yengem annemden cok mılletın dedıklerıne bakıyor komsusunun torunu var kadın demıskı cocuk yutmayı unutur mınık mınık ekmekler verıyoruz sızde verın dıye bı kac gundur onu yapıyor yapma dedıkce ne kadar zararlı aslında dınlemıyor bakalım arı mamayı yedıgı aksam tekrar soyledık sakın verme ekmek olurmuymus oyle sey hıc unutur mu dıye umarım dınler. Bız dıyorduk arı mama alalım yedırelım dıye sureklı yok ben emzırıyorum corba yogurt fılan verıyorum dıye ıtıraz edıyordu ama gorulen o kı cocuk ac kalıyo . Bıraz kaynana lafı dınlenmelı :)

benimde 7 aylık kızım var. şükür hala emziriyorum. 5 aydan sonra meyve sularına yavaş yavaş başladım. 6 ayda meyve püresi, yumurta sarısı ve yavaş yavaş çorbalara başladım. şuan 7 aylık ve ilk defa muhallebi yaptım çok az şeker de kattım bence tatsız tuzsuz bişey oldu ama bebişim seve seve yedi. annemde arı mama al dedi. daha yeni aldım henüz vermedim ama sabah 1 adet yumurta sarısı, öğlen ve akşam çorbalarını ve arada da meyve püresini yedikten sonra akşam yatmadan ve emzirmeden bir saat önce az bişey arı mamanın hiçbir zararı olduğunu düşünmüyorum...zaten şeker oranı çok az...bence bir sakıncası yok sürekli arı mamayla beslenmediği sürece..

Sevgili annişler yorumları okudumda arı mamaya hep bir önyargı gördüm...benim bebeğim ek gıdaya gectiğinde gece yatmadan önce hergün muhallebi veriyorum.ilk başta bende milupayla başlamıştım..ama maalesef cok az kilo alıyordu..sütüm olmadıgı için mama verdim.mamayıda aptamil veriyordum.baktım hala az az kilo alıyor sonunda mamaları değiştirmek gecte olsa aklıma geldi :KK17: baya bi araştırdım bununla ilgili biberon maması olarak sma gold kullandım.güzel kilo aldırıyomuş.ama maalesef oğlum sevmedi onu..eğer bebişleriniz severse biberon mamasında sma goldu öneririm size ve bebişinizin kilosu düşükse...oğluma 1 ay onu verdim baktım içmiyor hipp almaya başladım..onu sevdi çok şükür :KK9: gece yatmadan öncede muhallebi verdiğimi sölemiştim..muhallebi olarakta arı mamanın üstüne tanımam :KK16: oğlumun kilosu diğer bebeklere göre azdı arı mama sayesinde şuan kilomuz gayet iyi...suan 8 aylık oğlum..4. Aydan beri arı mama veriyorum..kilo alımıda gayet güzel..ilk başta şekerli olması benimde kafamı karıştırmıştı ama doktorumuzla konustugumda problem olmicagını söledi..ayrıca bilmeyenler için sölüyorum bu muhallebiler günde bir kez verilir yalnızca!!onuda yatmadan önce vermeniz daha uygun hem toktutuyor mışıl mışıl uyuyor bebişler :KK1: şekerli olmasını problem etmeyin yani günde 1 kez vereceğiniz için hiçbir sakıncası yok... :KK9:

ya arkadaşlar bütün yorumları okudum üşenmeden.benimde bir oğlum var yedi aylık.ek gıdaya geçtik geçen ay.bebelac kullandım gece tok tutsun diyerekten milupa kullandım.ama emme sıklığı değişmedi.üstelik burda belirttğinz gibide kilo alması sabit kaldı bırakın 300 500 almayı.enson bebelacla birlikte deneme amaçlı arı mama aldım küçük bir paket.vallahi o diğer ünlü marka mamalardan daha büyük zevkle yedi.ağzına tıkıodum diğerlerini.çok hoşuna gitti.zaten gündüz diğer besinleri aldığı için bende arı mamaya devam etmeyi düşünüyorum zaten düzenli mama yiyen boğazında düşkün bi bebek değii.beni düşündüren tek şey şeker ilaveli oluşu.yoksa tadıda bileşimide oldukça muazzam.çünkü yorumlarda katılmadım bazı noktalar var."paketi kaliteli gelmedi gibi".oturup paket yemicene göre onun damak tadına hitap etmek önemli olan bence.her pahalılık kalite anlamına gelmio demekki.alabilecek güçteyim ama arı mama daha içime sindi belki bi ihtimal hipp olur.çünkü arı mama muhallebi çeşidi ve mantıklı.sırf ucuz diye ve paketi kalitsiz diye ki ben bunada katılmıyorum mamayı yerden yere vurmuşsunuz.tadı çok güsel evde yaptığımız muhallebiden ne farkı var .şeker sorununada yeterli yanıt alırsam devam arı mama:))
Tadinin guzel olmasi sekerden olmasin canim

Arkadaşlar ben arı mama sütlü pirinçli kullanıyorum birde hero babyy sütlü pirinçli tarcinli kullanıyorum bebeğim her 2 sinede bayılıyor ve yiyor ayrıca kilo kaldırıyor ama gerektiği kadar fazla değil milupayi kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk seferler milupa yediriyorum bebeğinde yiyordu sonra kanlı ishal oldu sebebi milupanin içindeki bir maddeden kaynaklanıyordu doktorumuz bile arı mama yedir diyor ucuz diye kimse tercih etmiyor ama arı mama daha sağlıklı diyorlar ayrıca komşunun milupa manasında boceklenmisti neden acaba iyyyy bodaha asla milupa yedirmem bebegimee

BsRS post: 43790511 .!.:
Arkadaşlar ben arı mama sütlü pirinçli kullanıyorum birde hero babyy sütlü pirinçli tarcinli kullanıyorum bebeğim her 2 sinede bayılıyor ve yiyor ayrıca kilo kaldırıyor ama gerektiği kadar fazla değil milupayi kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk seferler milupa yediriyorum bebeğinde yiyordu sonra kanlı ishal oldu sebebi milupanin içindeki bir maddeden kaynaklanıyordu doktorumuz bile arı mama yedir diyor ucuz diye kimse tercih etmiyor ama arı mama daha sağlıklı diyorlar ayrıca komşunun milupa manasında boceklenmisti neden acaba iyyyy bodaha asla milupa yedirmem bebegimee
Hero babyde GDO var diye duydum

arı mama kullanan var mı? düşünceleriniz neler?
Ben kullandım çünkü mecbur kaldım oğlum bebelac aptamil yok hero baby hiçbirin pirinç unununyemedi denemediğim mama kalmadı evde yaptım onuda yemedi sadece arı mama yedi mecbur kalınca öyle bi veriyosun ki bn bi zararını görmedim hatta arada hala veriyorum ha bu arada ona kalırsa doktorlar devam sütünü de önermiyo diğer mamalarıda hepsinde jatkı maddesi var emziremeyen anne napsın hiç bi mama iyi değil ama mecburen veriyoruz yani

X