Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dokunmuş derken alerji gibi mi dokunmuş. bizde milupa yediriyoruz yiyor ama yaramıyor heralde kilo alamıyor.. acaba yeğeninede öyle mi oldu arı mamayı verince kilo aldımı birazcık
dokunmuş derken alerji gibi mi dokunmuş. bizde milupa yediriyoruz yiyor ama yaramıyor heralde kilo alamıyor.. acaba yeğeninede öyle mi oldu arı mamayı verince kilo aldımı birazcık
evet arkadasım ya mılupa verıyorum bencede yaramadı hem gece tahıllarından verıyorum fazla tok da tutmuyo acaba mamdamı sorun her bebege yaramaya bılır en ıyısı dıye alıyorum ama
aslında buraya yazana kadar yaramayacağı hiç aklıma gelmemişti. çünkü son bikaç gün hariç verdiğimi güzelce yemesine rağmen ayda 300-500 gr. arası alıyor. Bende en iyisi diye milupanın herbir ürününü alıyorum. Ne yapsak acaba CADIARZU
bizim doktorumuz hero bebelac ve milupa hepsinden değiştire değiştire vermem gerktiğini belirtti mesela bir dönem kahvaltıda hero yiyoruz öğlen milupa kavanoz meyve yiyoruz bebelac sebze yiyoruz sonra milupa aptamilden hazırlanmış ev yoğurdu yiyoruz .................. felan yani gün içerisinde o günki psikolojimize göre karma bir menü oluşturuyoruz bizim doktorumuz sebze içerisinde azıcık tuz vermeyi kabul ediyor fakat sofra şekerinin böbrekleri için çok zararlı olduğunu belirtiyorama başta bizde güzel kilo alıyorduk ama bu ayki kontrolümüzde 400 gram aldığımızı duyunca şok oldum biz zaten erken doğduk 2 kilo bişidi doğduğunda diğer bebeklere baktığınız zaman bize fark atıyo dok 3 yaşına kadar aradaki farkın kapanacanı bi endişemiz olmasına gerek olmadını belirtti hadi siz tek çeşit mama veriyosunuz ben hepsini veriyorum yetmiyomuş gibi arada pirinç unu da veriyorum alerjik değilse eğer her bebek dönemsel durmalar yaşıyor bu durmalarda 5. aydan itibaren başlıyor bence şeker içerikli mama vermeyin bebeğinize ben sadece brokolinin içene tırnak ucumla tuz atuyorum ki sebzelerden sadece brokoliyi yemiyoruz ama o da harbideb berbat kokuyo yani haklı kızımcım.....
kızlar siz arı mamadan bahsedene kadar bilmiyordum. dün markette gördüm ilk defa.bana pek kaliteli gibi gelmedi.hani iyi mamalar varken neden arı mama? ben hastayken oğluma babası baktı.ve milupa almıştı.güzel gibi geldi ama siz bilirsiniz yinede tabi