Argivit focus surup kullanan var mi

Mirayvearas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
436
473
103
Merhaba 17 aylik bir oglum var kilosu 11,4 boyu 80 cm. Doktor argivit surup onerdi. Acaba kullanan var mi? Boy uzatip istah aciyor mu? Bu kadar kucuk cocuklara kullanan oldu mu?

2 aydır oğluma kullanıyorum. İşin doğrusu pek bir etkisini göremedim. Internetteki yorumlarda bazıları en az 6 aydan sonra görülür demişti.

Merhaba 17 aylik bir oglum var kilosu 11,4 boyu 80 cm. Doktor argivit surup onerdi. Acaba kullanan var mi? Boy uzatip istah aciyor mu? Bu kadar kucuk cocuklara kullanan oldu mu?
Ben neredeyse 2 senedir kullanıyorum oğluma boyunu uzatıyor gerçekten ama iştahına pek faydası olduğunu sanmıyorum çünkü benim oğlum doğuştan iştahsız alıştık

Kilosu ve boyu normal aralıkta, neden böyle bir öneride bulundu Doktorların ilaç firmaları ile anlaşmaları oluyor genelde (görümcem ebe oradan biliyorum) Bence sırf anlaşması var diye yapılmış bir öneri gibi duruyor

kilosu gayet iyi, boyu da çok kısa değil esasen. inşaallah işe yarar.
bizim çocuk 4 yaşında 93 cm, kimse bir şey önermiyor. yine de biz de yeni alıp kullanmaya başladık, inşaallah faydasını görürüz biraz. bu arada boy uzaması için klasik argivit almalisiniz, focus dikkat eksikligi için kullanılıyor

17 aylık çocuğun altı ay destek kullanması az bir şey değil. Boyu persentil sınırları içinde değilse ancak o zaman kullanırım ben olsam

Valla istahi iyi degil dedim o da bunu onerdi canim bilemedim simdi

Haklisiniz galiba acaba balik yagi kullansam daha iyi belkide
Bence hiçbir şey kullanmayın o tür destekler on yaşa kadar kullanılıyor. Daha iki yaşına gelmemiş bebek için çok erken. Zaten bu tür takviyelerin erken ergenliğe sebep olduğu söyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…