- 10 Mart 2019
- 436
- 473
- 103
- Konu Sahibi Mirayvearas
-
Yazdiginiz icin tesekkur ederim. Peki oglunun kac yasinda?2 aydır oğluma kullanıyorum. İşin doğrusu pek bir etkisini göremedim. Internetteki yorumlarda bazıları en az 6 aydan sonra görülür demişti.
Ben neredeyse 2 senedir kullanıyorum oğluma boyunu uzatıyor gerçekten ama iştahına pek faydası olduğunu sanmıyorum çünkü benim oğlum doğuştan iştahsız alıştıkMerhaba 17 aylik bir oglum var kilosu 11,4 boyu 80 cm. Doktor argivit surup onerdi. Acaba kullanan var mi? Boy uzatip istah aciyor mu? Bu kadar kucuk cocuklara kullanan oldu mu?
Olumlu sonuc aldiginiza cok sevindim. Oglunuz kac yasinda?Ben neredeyse 2 senedir kullanıyorum oğluma boyunu uzatıyor gerçekten ama iştahına pek faydası olduğunu sanmıyorum çünkü benim oğlum doğuştan iştahsız alıştık
Şuan 6.5 yaşındaOlumlu sonuc aldiginiza cok sevindim. Oglunuz kac yasinda?
Merhaba 17 aylik bir oglum var kilosu 11,4 boyu 80 cm. Doktor argivit surup onerdi. Acaba kullanan var mi? Boy uzatip istah aciyor mu? Bu kadar kucuk cocuklara kullanan oldu mu?
4 yaşındaYazdiginiz icin tesekkur ederim. Peki oglunun kac yasinda?
Peki boyunda nasıl bir etki etti?Ben neredeyse 2 senedir kullanıyorum oğluma boyunu uzatıyor gerçekten ama iştahına pek faydası olduğunu sanmıyorum çünkü benim oğlum doğuştan iştahsız alıştık
Valla istahi iyi degil dedim o da bunu onerdi canim bilemedim simdiKilosu ve boyu normal aralıkta, neden böyle bir öneride bulunduDoktorların ilaç firmaları ile anlaşmaları oluyor genelde (görümcem ebe oradan biliyorum) Bence sırf anlaşması var diye yapılmış bir öneri gibi duruyor
Haklisiniz galiba acaba balik yagi kullansam daha iyi belkide17 aylık çocuğun altı ay destek kullanması az bir şey değil. Boyu persentil sınırları içinde değilse ancak o zaman kullanırım ben olsam
Bence hiçbir şey kullanmayın o tür destekler on yaşa kadar kullanılıyor. Daha iki yaşına gelmemiş bebek için çok erken. Zaten bu tür takviyelerin erken ergenliğe sebep olduğu söyleniyor.Haklisiniz galiba acaba balik yagi kullansam daha iyi belkide
istahi icin keçi boynuzu pekmezi verin hemen görursunuz etkisini.Valla istahi iyi degil dedim o da bunu onerdi canim bilemedim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?