Cilt Bakımı Ürünleri argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

pkzzpkzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
55
0
forumda dolastım bıyerde buldum ama arkadas cevap vermedı...argan yagı arıyorum en ıyı onerebılcegeınız kullanıp memnun kaldıgınız argan yagı markası lazım malum bır cok yerde var ama hangısı duzgun bılmıyorum bır arkadasımız forumun bırınde turkıyedekı eczanelere nıhayet geldı demıs ama hangı marka oldugunu yazmamıs acılen cvp verırsenız cok sevınırım

argan yagi olarak su anda en fazla satilan ve ilk cikmis olan kuaforlerdede satilan nashi diye bir marka olmasi lazim. ama bu yag tarzi urunlerde duydugum sey aycicek yagi ile seyreltilmis olmalari. fiyatlari icerigin karsiligindan fazla zannimca. tabi karar sizin kizlar. bu arada bende bir baslik acmistim cilt bakiminda kullanmayi dusunuosaniz dermactive diye bi urun buldum antiaging krem ama daha siparis etmedim ondan kullandinizmi? yada hakkinda birsey duydunuzmu?

ılgın ıcın tesekkurederım ama benım dedıgım o degıl ıste daha once burda paylasılmıs bır forumda okumustum nıhayet turkıyedekı eczanelere geldı dıye yazmıslar yurtdısından onun ısmını ogrenmek ıstıyorum ama kımse ılgılenmedı benımle yaa:KK43:

ılgın ıcın tesekkurederım ama benım dedıgım o degıl ıste daha once burda paylasılmıs bır forumda okumustum nıhayet turkıyedekı eczanelere geldı dıye yazmıslar yurtdısından onun ısmını ogrenmek ıstıyorum ama kımse ılgılenmedı benımle yaa:KK43:
watsons magazalrında var ama azcık pahalı :) saf argan yagıı

satilan urunlerin safligi konusunda saf olmamamiz lazim:) pahali olan belki daha yogundur ama saf oldugunu hic ama hic dusunmuyorum. argan yaginin kilosu hammadde satan firmalarda 300 tl civarinda ki bu yaginda saf oldugu konusunda tereddut duymak yersiz degildir bence. kozmetik urunleri denemeden karar verme imkanimiz malesef yok. ucuz yada pahali olmasi kaliteyi belirleyici bir faktor degil. o yuzden marka neydi diye dusunup durmana gerek yok. sansina guvenip atisini yapican :))

arkadaşlar ben kk forumdan görüp almıştım. doakozmetik den kullanıyorum ve gayet memnunum. araştırıp bulan ve bizlerle paylaşanlar sayesinde etkisini gördüğüm bir ürün..

kızlar kullandığınız ürünü satan firmaya sorun ecocert sertifikası varsa yüzde yüz organiktir

X