özelden markasını yollarmısınızyaaa banada ozelden markasını yollıyabılırmısınız lutfen ben ozelden yazamıyorum yorum sayım az dıe umarım gorursunuz yazdıgımı sımdıden tesekkurler
kızlar deoweel argan yağı kullanıp memnun kalan var mı?
50 ml 59 TL miş.ecocert sertifikalı.çıkış yeri fas yazıyor.
sizce güvenilirmidir?
Bilsi olan lütfen cvp yazsın yada iyi bir argan yağı tavsiyesi olan cvp versin lütfen.
Arkadaşlar bende kuaförümden aldım bu argan yağını,orjinaldir diye düşünüyorum.Benimki saç için olanından bunu aynı zamanda cilt için kullanamıyormuyuz?Cilt için ayrı mı satılıyor?
O sivilcelerin iltihabının sönesi vardır. Tentürdiyot, betadin vs de aynı işi görebilir
Ayrıca nicki ciltbakımı olan biri reklama ihtiyacı var gibi görünmekte. Hani ilk mesaj, cilt, sivilce, argan vs... Şartlar oluşmuş gibi
İlgiyle izliyorum...
huuuuuu :) huuuuu :) sesimizi duyan yok mu, internette arama yapınca 486951215646 tane argan yağı var :) dökülen saçlarımve cildimmmm için hagi argan yağı, sevgili arkadaşlarım? bi bilen bi duyan
Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.
XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz
Hadi benden söylemesiii şekerim
-----
Ev0lution, haftalarim burada hangisi orijinal diye argan yagi arayarak gectiarkadasim, özelden msj yazmam için daha coooook yorum yapmam lazimmiş lütfen bana hangi marka, hangi eczane bi ses ver
İnan argan ararken yaslandimmm yahuuu
haberini bekliyorum,
evolution'un kullandigi markayı bilen, mesaj hakkı olan sayın üyeler, yardımci olmak isterseniz buradayimmm :)
merhaba marka ismini özelden yollarmı sınız ?
Cnm ben de araştırıyorum, forumu okurken bu cvp beklediğin arkadaşın reklam amaçlı üyelik damgası yediğini gördüm.
Birçok üye bu vatandaştan cevap rica ediyor ama yağmurlukun karşı cevabından sonra bu kişiden ses seda çıkmıyor.
Benden söylemesi :)
Sevgiler
Ben uzun zamandır kullanıyorum,hiç nemlendirici almama gerek kalmıyor,çünkü gerçekten cildimi müthiş nemlendiriyor, yalnız alırken lütfen ecocert sertifikası olup olmadığını araştırın(Bu sertifika onun saf argan yağından olduğunu gösterir)
Ayyy bende simdi merak ettim...
Acaba nerde bulunur?
Ciltte hucre yenilenmesine yardimci oluyormus duydum...
Ama aktarlarda varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?