Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Argan Yağı mı Hindistan Cevizi Yağı mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Argan yağı mı hindistan cevizi yağı mı

• Nashi Argan Yağı

OY: 10 55,6%
  • Lifeco Hindistan cevizi yağı

OY: 8 44,4%

• Ankete Katılan
    18

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
30
Kızlar saç uçlarımın kırıkları ve güzelce nemlenmesi, onarımı açısından sizce Nashi argan yağını mı yoksa Lifeco Hindistan cevizi yağını mı almalıyım?

Nashi argan yağını aldım ve kullanmaya başladığımın 2.gününden itibaren etkisini göstermeye başladı. Saçlarım ipek gibi yumuşacık oldular ve parlıyor saglıklı bir görünüm kazandırdı. Cidden cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

Tatlım banyodan önce bakım için saç derin dahil komple lifeco hindistan cevizi yağı, banyodan sonra saç boy ve uçlarına bir damla Nashi Argan yağı... İkisinin kullanım amacı farklı...
Banyodan önce uyguladıgım cok fazla bakım var:) şuanlık nashiden memnun kaldım ben baya saçlarım bebek saçı gibi oldu. Birkaç kişiden hindistan cevii yağını duştan sonra serum niyetinede nemli saça sürülebilir diye duyunca ikisi arasında kalmıştım ben o yüzden:)

Banyo sonrası için Nashi'ye devam derim...

ben 1 yıla yakın süredir kullanıyorum nashi arganı büyük boyunu almıştım bereketli bir ürün saçları parlatıp yumuşatıyor ayrıca bakım yapıyor ikinci şişemi alacağım yakında

- Janna - Konunu görünce çok sevindim,şuan bu ikilemdeyim ben de. Sen kullanalı baya olmuştur,tavsiyen nedir?

- Janna - Konunu görünce çok sevindim,şuan bu ikilemdeyim ben de. Sen kullanalı baya olmuştur,tavsiyen nedir?

Bence imkanın varsa ikisini de almalısın.

Çünkü kullanımları farklı. Hindistan cevizini dustan önce sürüyoruz maske gibi bekletiyoruz.

Argan yağını ise duştan sonra nemli saçlara serum gibi uyguluyoruz.

Ben argan yağını seçip kullanmıştım, cokta memnun kaldım:)

Zeytinyağı ile maske işini hallettiğim için henüz hindistan cevizi yağını deneme gereği duymadım.

Hindistan cevizi yağı duş sonrası da kullanılmıyor mu yan, argan yağının kullanımı gibi,ben yanlış mı biliyorum canım?

Son düzenleme:

Canım zeytinyağını ben saçlarım kuruyken sürüyorum 1-2 saat bekletiyorum sonrada yıkıyorum güzelce.

Nashi argan yağını oradan alabilirsin hepsiburada güvenilir bi site:)

Benimde bitmek üzere argan yağım, 2.şişeye geçeceğim.

Şimdi sipariş verdim canım, inş. memnun kalırım,çok sağol

Arkadaşlar hep aynı dertteyiz ama ben sizin yazılarınızdan anladığım kadarıyla, siz saça yumuşaklık vermekten bahsediyorsunuz. Bu bakım daha sonraki kırıkları yavaşlatır. Ama kırık saçları onarmaz. Bunun için de keratin kaplama derim. Keratin bakımı yaptıktan sonra kırık saç uçlarına hindistan cevizi yağı çok isabetli olur. Argan ise daha parlak olması bakımından tercih edilebilir. H cevizi ise yumuşatma bakımından daha önde gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…