Sivilceli Ciltler Argan yagi kulanan var mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Mishel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
29
0
merhaba kizlar, bu aralar argan yagi hakda cox guzle sheyler duydum ve ilgimi cekdin sizden yardim almak istiyorum.

Argan yagi kullanip da etkisini goren var mi?

Sivilceler,akneler icin cox etkili oldugunu duydum bu boylemi?

Lutfen yardim edin!

evet sivilcelere karşı etkili. ben kullandım ama orijinal argan yağı olması lazım. yoksa pek etki etmez. argan yağı sivilceleri geçirmekle kalmıyor sivilce lekelerini de yok ediyor. tavsiye ederim.

evet sivilcelere karşı etkili. ben kullandım ama orijinal argan yağı olması lazım. yoksa pek etki etmez. argan yağı sivilceleri geçirmekle kalmıyor sivilce lekelerini de yok ediyor. tavsiye ederim.

Teshekkur ederim cevabiniz icin.
Bir sorum daha olsa... orijinal nanip kullandiginiz Argan yagi firma ve ya ismi var mi?

hic kullanan yokmu kizlar yaaaaaa....(((?
neden cevap yazmiyorsunuz ki????...((((((

arkadaşlar ben 2 gündür argan yağı kullanıyorum orjinal olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok:) aktardan aldım orjinal olduğunu söyledi zaten hiçbir yerde %100 orjinal olanını bulamazsın dedi.bakalım cildime iyi gelecek mi:) sonuçları burda paylaşırım kızlar.

argan yağı saçım için kullanıyorum memnunum fakat yüze sürüldüğünde yan etkisi olur diye kullanmaya korktum açıkcası ufaktan denemek lazım aslında

argan yağı saçım için kullanıyorum memnunum fakat yüze sürüldüğünde yan etkisi olur diye kullanmaya korktum açıkcası ufaktan denemek lazım aslında

Bende aynı zamanda saçı beslediği için acaba yüzde kıllanma yapar mı diye bir korku var? Kullananlar bilgi verebilir mi? Yüzde kıllanmaya yol açıyor mu?

X