Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet sivilcelere karşı etkili. ben kullandım ama orijinal argan yağı olması lazım. yoksa pek etki etmez. argan yağı sivilceleri geçirmekle kalmıyor sivilce lekelerini de yok ediyor. tavsiye ederim.
evet sivilcelere karşı etkili. ben kullandım ama orijinal argan yağı olması lazım. yoksa pek etki etmez. argan yağı sivilceleri geçirmekle kalmıyor sivilce lekelerini de yok ediyor. tavsiye ederim.
arkadaşlar ben 2 gündür argan yağı kullanıyorum orjinal olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok:) aktardan aldım orjinal olduğunu söyledi zaten hiçbir yerde %100 orjinal olanını bulamazsın dedi.bakalım cildime iyi gelecek mi:) sonuçları burda paylaşırım kızlar.
Bende aynı zamanda saçı beslediği için acaba yüzde kıllanma yapar mı diye bir korku var? Kullananlar bilgi verebilir mi? Yüzde kıllanmaya yol açıyor mu?