-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
18 inde cnmSen ayın kaçında transfer olmuştun canım
Transfer sonrası 6. Gün canım. Evet ilk günler daha zordu şimdi test süresine yarı zaman kalınca daha rahat oldu. Bende sizin gibi 10. Günde kan testi yaptırmaya karar verdim.Kaçıncı gün oldu canım beklemesi en zoru ama geçiyor bir şekilde az sabır
Perşembe günü o zaman ayy az kaldıTransfer sonrası 6. Gün canım. Evet ilk günler daha zordu şimdi test süresine yarı zaman kalınca daha rahat oldu. Bende sizin gibi 10. Günde kan testi yaptırmaya karar verdim.
Ayyyy inşalllahPerşembe günü o zaman ayy az kaldıinşallah sende pozitif alacaksın aret hocam es vermeden devam edecek inşallah
Dualarım hepimizle canım bu yolda emek veren herkes emeklerin karşılığını alsın o kadar istiyorum ki sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallahAyyyy inşalllahdua edin sizin duanız kabul olur
Hahah uyukluyorum hep:)) en buyuk belirtim hatta hala tek belirtim sanirim :) keseyi ozan hocada gordum ama bende kanama alani var diye 1 hafta sonra aret hoca gorsun dediler. 6+5 te hoca gordu ve keselim dedi :))Sen nerelerdesin yakeseyi gördükten sonra mı kesti?
Bide kalp atışında kesiyor olabilir, ben duymadim henuz ama piti piti attiklarini gosterdi hocaSen nerelerdesin yakeseyi gördükten sonra mı kesti?
Hahah uyukluyorum hep:)) en buyuk belirtim hatta hala tek belirtim sanirim :) keseyi ozan hocada gordum ama bende kanama alani var diye 1 hafta sonra aret hoca gorsun dediler. 6+5 te hoca gordu ve keselim dedi :))
Proluton u, prografi ve coraspirinide kesti :) ama progestan devam
Süper süper maşallah
İlaçlardan dekortla coraspini kesti o zaman sadece?
İğneler kesilse önemli olan o
Naber canım, test yarın mı yapacaksınAyyyy inşalllahdua edin sizin duanız kabul olur
Tarik Mengüç de paylaşım yapmış, amca oluyorum diyeArkamda Tarık Mengüç oturuyor:) ailesinden birinin transfer işlemi var bugün burası şenlikli olmaya başladı
Selam canım evet daha dayanamaycağım yaptıracağım yarın canımNaber canım, test yarın mı yapacaksın
Evet gördüm bendeTarik Mengüç de paylaşım yapmış, amca oluyorum diyearet hoca fotoğrafını paylaşmıştı
Proluton u, prografi ve coraspirinide kesti :) ama progestan devam
Aret hoca maşallah hiç boş geçmiyor :) herkes hamiş ne güzelTarik Mengüç de paylaşım yapmış, amca oluyorum diyearet hoca fotoğrafını paylaşmıştı
Ay bu aralar aret hocaya giden kimi duysam herkes hamile mükemmel bişey buTarik Mengüç de paylaşım yapmış, amca oluyorum diyearet hoca fotoğrafını paylaşmıştı
İlk muayenede Ozan hoca baktı ödemedim. Ama Aret hoca da ödedik. 1 ücretli 1 degilmis. Ücretli olan Aret hoca ücretsiz olan Mustafa yada Ozan hocayaYa bu arada kese görmeye gittiğinizde muayene ücreti ödediniz mi?
Kese görmede ücret ödenmiyor ama kalp atışını duyduğunda ödüyorsun ödeme 1 muayne ve 1 kontrol ü kapsıyor, o şekilde devam ediyorYa bu arada kese görmeye gittiğinizde muayene ücreti ödediniz mi?
Acaba şehir dışı hastalarında uygulama nasıl? Yani ücret kısmı aynıdır muhakkak ama ocak ayından beri evimden uzaktayım bir iki hafta için dönmim diye diye bugünlere geldimKese görmede ücret ödenmiyor ama kalp atışını duyduğunda ödüyorsun ödeme 1 muayne ve 1 kontrol ü kapsıyor, o şekilde devam ediyor
Beta hcg değeriniz 12.gün pozitif çıktığında kese görmek için gün veriyolar tabi siz dilerseniz başka doktor ile de sürecinize devam edebilirsiniz o andan sonra. Benim şahsi fikrim düşük riski ortadan kalkana kadar min 3 aylık hamileliği doldurana kadar Aret hoca ile ilerlemek. Transfer olduğunuz gün evinize gidebilirsiniz seyahat sakıncanız yok o gün.Acaba şehir dışı hastalarında uygulama nasıl? Yani ücret kısmı aynıdır muhakkak ama ocak ayından beri evimden uzaktayım bir iki hafta için dönmim diye diye bugünlere geldim
Şimdi 1 nisanda transferim var bir kaç gün dinlenip evime döneyim diye düşünüyorum ama pozitif olursa gene buraya mı gelmem gerekicek
Tabi pozitif olsun da gerekliyse her yere gitmeye razıyım o ayrı konu.Sadece merakımdan soruyorum gelmek şart mıdır