Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim geçen sene amh 0,686 çıkmıştı. Aret hocada tedavi gördüm. İğne kullandırmadı sadece klomen kullandım. 2 kere toplama yaptırdık. İlk transferimi ağustos ayında oldum. Çok şükür oğlum şimdi kucağımda.Amh seviyem düşük rezervim az. Bu doktorlara giden var mı kızlar ? Çok duyuyorum bi türlü gitmedim. Rezervi düşük olanlarınız var mı ?
Aaa iğne kullanmadınız mıBenim geçen sene amh 0,686 çıkmıştı. Aret hocada tedavi gördüm. İğne kullandırmadı sadece klomen kullandım. 2 kere toplama yaptırdık. İlk transferimi ağustos ayında oldum. Çok şükür oğlum şimdi kucağımda.
3 Tane dondurulmuş embriyom var daha.
Ben aret hocayı tavsiye ederim.
Benim de 4 ya da 5 bazen 3 yumurtam oluyor hapla benim de büyütür mü sizceAaa iğne kullanmadınız mı
Amh düşük olduğu zaman bir de yaşınız varsa hoca iğne vermiyor. Sebebi de iğnelerin ileri yaşta olan kadinlarda yumurta kalitesini düşürmesi.Aaa iğne kullanmadınız mı
Kaç yaşındasınız? Bir de denemeden bilemezsiniz.Benim de 4 ya da 5 bazen 3 yumurtam oluyor hapla benim de büyütür mü sizce
Hayırlı olsun gebeliğiniz.Benim ilk tüp bebekte 4 yumurta toplandı Serdar hoca ile 17 yumurta toplandı :) güvenmesem doktoruma ısrarla tavsiye etmem
29 yaşındayım deneğim için söylüyorum 3 embriyom donduruldu ama kaliteleri orta . Transferim ise 2 ay sonra . Fakat içim rahat değil . Çünkü tutmayacak gibi geliyor kalitesinden dolayı. Yumurtam ise 5 tane oluyor en fazla . Eşiminde sperm sayısı düşük . Benim amh 0.40Kaç yaşındasınız? Bir de denemeden bilemezsiniz.
Aa o kadar fazla yumurtaya çok şaşırdım ama benim aylarca en fazla 5 çıktı . Neyin ne içtin bana da söyle kuzu :)Benim de rezervim düşük nerdeyse bir yıl önce 0,79 du. Şuan daha da düşüktür ölçtürmedim. Bahsettiğiniz doktorlara gitmedim fakat başka merkezlerde 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra serdar koç hocayı buldum. Onunla ilk denemem de ikizlere hamileyim şuan instagramdan bakabilirsiniz kendisine ilk muayenesi de ücretsiz
Sonuç ne oldu pekiAret bey'e değil ama ,Bulunduğu merkeze başka bir doktora gitmiştim. 3 kez tüp bebek yaptırmıştım.
Hiç olumsuz düsünmeyin. Bir arkadaşın da embriyosu orta kalitedeydi hatta transfer yapılırken doktoru çok da umutlanmanı istemem demişti. Şimdi bebeği kucağında.29 yaşındayım deneğim için söylüyorum 3 embriyom donduruldu ama kaliteleri orta . Transferim ise 2 ay sonra . Fakat içim rahat değil . Çünkü tutmayacak gibi geliyor kalitesinden dolayı. Yumurtam ise 5 tane oluyor en fazla . Eşiminde sperm sayısı düşük . Benim amh 0.40
Teşekkür ederimm. Olumsuz düşünmek istemiyorum fakat yine de kalbimden doktor araştırmak geçiyor . Kendimi garantiye alıyor gibiyim olumsuzluklara karşı . İnşallah tutarda hiç bir doktora gerek kalmaz . Ama işte bazen gerçeklerde ortada oluyor kaçmak istemiyorum bu gerçeklerden.Hiç olumsuz düsünmeyin. Bir arkadaşın da embriyosu orta kalitedeydi hatta transfer yapılırken doktoru çok da umutlanmanı istemem demişti. Şimdi bebeği kucağında.
5aa kalitede olup tutmayanda oluyor. Biraz da galiba nasip işi. Darısı başınıza inşallah.
Söyleyeyim canım Redostim kullandım + Imprly kullandım bir de folicus kullandım. Redostim günde 2 tane. Imprly günde 1 tane. Folicus 1 tane.Aa o kadar fazla yumurtaya çok şaşırdım ama benim aylarca en fazla 5 çıktı . Neyin ne içtin bana da söyle kuzu :)
Teşekkür ederim. 8 tane 5. Gün embriyosu oldu. İki tanesini transfer ettiler. Üçüz gebelik oldu. Embriyolardan biri kendi içinde bölünmüş. Ama 5. Haftada kalbi durdu üçüncünün şimdi ikiz devam ediyoruzHayırlı olsun gebeliğiniz.
17 yumurtadan kaç embriyonuz oldu ?
Kullandıklarını kullanmadım ama . Benim kullandıklarım iseSöyleyeyim canım Redostim kullandım + Imprly kullandım bir de folicus kullandım. Redostim günde 2 tane. Imprly günde 1 tane. Folicus 1 tane.
Sen bilirsin canım. Sordun ben söyledim.Kullandıklarını kullanmadım ama . Benim kullandıklarım ise
argifertil,omegrav,biesteron . Acaba seninkilerimi alsam
Ben geçen sene tedavi görmüştüm şuan güncel fiyatlarını bilmiyorum.Teşekkür ederimm. Olumsuz düşünmek istemiyorum fakat yine de kalbimden doktor araştırmak geçiyor . Kendimi garantiye alıyor gibiyim olumsuzluklara karşı . İnşallah tutarda hiç bir doktora gerek kalmaz . Ama işte bazen gerçeklerde ortada oluyor kaçmak istemiyorum bu gerçeklerden.
Aret hocanın fiyatları ne durumda acaba . Yarın aramak istiyorum . O haplarla yumurtalar eşit büyüme gerçekleşiyor mu bi de merak ettim