Aret Hoca ile başlayanlar

hadi inşaallaaahhh transfer olur olmaz saglıkla gebelık haberlerı alalım canım

Canım demişsin ya aralarından iyileri koysun diye. Benim 3 tanesi beraber donduruldu mesela.. ben o süreçte sormuştum, embriyolog demişti ki üçü çözdürülüp konulacak.. yani tekntek dondurmadılar benimkileri malesef seçmece olamayacak zaten..
ben 7 ayda 5 kez toplama yaptırmışım kendime zarar vermekten korkuyorum artık.. bu 3 taneyi koydurup olmazsa temmuz agustosta dinleneceğim.. maddi olarak zaten göçtük orasını düşünmek istemiyorum..

İnşallah Papatyam olsun artık değil mi.. yetti
Sen nasılsın? Dinleniyor musun?
yok ertesi gün işe döndüm..Benim artık rutine döndü ağrı sancı hiç bir şey duymuyorum artık.Bu 7.işlem bu kez umutluyum ama...aret hocama güveniyorum..Hepimizin olsun..

İnşallah Papatyam olsun artık değil mi.. yetti
Sen nasılsın? Dinleniyor musun?
ınsallaahhh çiçeğimmm,
bende korunma suresının 3.ayındayım, 6ay demıstı doktor bır - ıkı aya denerız sanırım ..
şuan dinlenme süreci
hazıran başında yıne bır beta baktırcam bırde vıtamınlerıme baktırayım dıyorum ınsallah transfere gerek kalmadan gelir minikk ..
sağlıkla nasip etsin Allahım kolaylıkla hepimize

Komple bi kana baktır canım eksikleri tamamlamak lazım
Bu yaz sonu güzel haberler alacağız senden o zaman

Kuzum senin ne kadarlikti aldirdiginda ?

Ee peki neden 6 ay? Bende 8 haftalikti oldum bana bir adet gecirmen yeter demisti.
Canım benim ki mol.gebelik olduğu için farklı..
Boş gebelik, kalp durması vs olsa bir adet yeterli demişti doktorum..
Ama mol gebelik olunca kürtaj sonucu, işler değişti..
İyi oldu aslında biraz kafa dinliyoruz, ancak vücuttaki hormonları atiyorumdur

Hayırlı olsun inşaallah tutunur

ben de 33 yaşında erken menopoz tanısı aldım, fsh en düşük 44 amh 0,1 di, şu an daha düşüktür eminim. aret beye randevu aldım benim için umut var mı bilmiyorum ama benim gibi hastalarda ısrarcı tedavi uygulaması umut oldu. kendisi size nasıl bi tedavi uyguladı? öncesinde hangi testleri istedi? ileri bi tarihe randevu bulabildim adetim de geçmiş olacak muhemelen öncesinde yaptırabilirmiyim acaba merak ettim.

yaşınız genç ben 43 yaşındayım bıze gore cok avantajlısınız sızın yaşlarınızda daha başarılı Aret hoca da dogru adres..6deneme sonunda Aret hocada hamıle kalan 30 yaşında tanıdıgım var.

o kadar endişeli ve korkuluyum ki anlatamam. herkes 4 yumurtam oldu az diye üzülüyorum diyor ama benim 1 tane bile yumurtam görülmedi şimdiye kadar, ya hiç oluşmazsa aret hoca da vazgeçer mi? muayene süreci bile başlı başına travma sebebi benim için Allah sınıyor beni resmen iğne de olamam bayılmadan nasıl olacak diye düşünmekten yedim kendimi. değerlerimi gören kıbrıs diyor tüp bebek bile olmaz diyor aret hoca da umutsuz konuşursa diye ödüm kopuyor.

hayır bana havuz yapıyor.2 tane 3.gun dondurdu.2 kez daha toplayıp transfer yapacak malesef bızım yaşlarda cok yumurta olmuyor.Yumurta sayısına gore şansınız artıyor
2 tane oluşmuş ne kadar güzel 2 kez daha toplayacak olması da güzel demek sıfır değil yumurta,elbet o altın yumurtayı bulacaktır. ben inanıyorum sizin süreciniz olumlu olacak. yumurta toplama işlemi nasıl oldu ağrı acı hissettiniz mi?

Canım ileri tarihe gün almışsın ama tekrar arayıp şunu söyle.. biri iptal ederse lütfen beni arayın ben gelirim de, not ediyorlar ve daha kısa sürede randevu oluşturuyorlar..
Umutsuz olma, Aret hoca tüm şansını deneyecektir yumurta elde etmek için

inşallah hepımız yaşarız o mutluluğu..Anesteziden sonra çok bir şey hıssetmıyorsunuz ertesi gün işe gittim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…