Areola Estetiği

MellyBony

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
4
1
29
Herkese merhaba. İlgili çok fazla konu bulamadığım için açıyorum.

Memelerimin boyutu ile ilgili sıkıntım yok. Ancak areola kısmı memelerime göre büyük. Bu da gerçekten kötü duruyor. Biraz asimetri de var. Meme küçültme ameliyatı ile beraber küçültme de yapılabiliyormuş sanırım. Merak ettiğim bazı noktalar var. Bilgisi, tecrübesi olanlar varsa çok sevinirim.
-İz belirgin bir şekilde kalıyor mu?
-His kaybı oluşuyor mu?
-İyileşme süreci tahmini ne kadar? En azından kötü görüntü ne zaman yok oluyor?
-Süt kanallarını etkilemiyor diye biliyorum ancak yine de böyle bir ihtimal var mı?

Biliyorum bunları doktorla görüşmek mantıklı. Ancak bazen tecrübeler daha etkili olabiliyor. Cevaplarınızı bekliyorum.

Bir ay önce oldum bu ameliyati 😊 his gidebilir ben de gitmedi süt kanalları zarar görebilir onbes gün kötü görünüyor hızlı iyileşiyor acısı abartı değil kantaron sürüyorum belirgin bir kalmayacak gibi görünüyor c vit ve kolejen kullanıyorum pansumana çok özendim Bi hafta inşallah yardımcı olur cidden çok büyüktü benim de şimdi çok güzel olmuş 😍

Ağrım hala var ara ara beş ay önce meme implant ameliyatı oldum sağ göğüs ağrıyor ama sebep hangisi bilmiyorum

Bir ay önce oldum bu ameliyati 😊 his gidebilir ben de gitmedi süt kanalları zarar görebilir onbes gün kötü görünüyor hızlı iyileşiyor acısı abartı değil kantaron sürüyorum belirgin bir kalmayacak gibi görünüyor c vit ve kolejen kullanıyorum pansumana çok özendim Bi hafta inşallah yardımcı olur cidden çok büyüktü benim de şimdi çok güzel olmuş 😍
Bir ay olmasına rağmen güzel diyorsanız iyileşme hızlı bence :) Süt kanallarıyla ilgili kimi doktorlar zarar görebilir demiş ama kimisi zarar görmez demiş. Açıkçası beni endişelendirdi. İlerde bir gün anne olursam sırf estetik için emzirememek beni mahveder. Doktorunuz kimdi?

Bir ay olmasına rağmen güzel diyorsanız iyileşme hızlı bence :) Süt kanallarıyla ilgili kimi doktorlar zarar görebilir demiş ama kimisi zarar görmez demiş. Açıkçası beni endişelendirdi. İlerde bir gün anne olursam sırf estetik için emzirememek beni mahveder. Doktorunuz kimdi?
Emrah efe aslaner adanada drum yüzde yüz zarar görmez ama sütun az gelebilir dedi emzirme düşünmüyorum iki çocuğum var Allah bağışlasın. Bilemedim ben de şimdi senin için

Emrah efe aslaner adanada drum yüzde yüz zarar görmez ama sütun az gelebilir dedi emzirme düşünmüyorum iki çocuğum var Allah bağışlasın. Bilemedim ben de şimdi senin için
Sanırım bunun garantisini hiçbir doktor vermez. Amin sizinkileri Allah bağışlasın
Teşekkür ederim paylaşımınız için :)

X