Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bir süredir yüzümü ardıç katranlı sabun ile temizliyorum. sivilcelerime gerçekten faydası oldu ama; tamamen pürüzsüz oldu, tamamen yok etti falan diyemeyeceğim. iyi bir antiseptik olduğu kesin ama. başka kullanan memnun kalan var mı benim gibi?
bu ardıç katranının kuru ve hassas ciltlere uyan versiyonu argan ve keçi sütlü sabun oluyor sanırım.. onlar da aynı işlevi görüyorlar çünkü ayrıca nemlendiriyorlar..
Arkadaşlar merhaba uzun yıllardır sivilce problemi çeken birisiyim son zamanlarda bir arkadaşımın tavsiyesiyle ardıç katranı sabunu kullanmaya başladım. iki haftadır kullanıyorum ve sonuç inanılmaz acayip kuruttu sivilcelerimi. İnternette araştırdım saç dökülmelerini de azalttığını hatta saç çıkardığını okudum. Şimdi kafamda bir soru işareti var acaba bu sabun yüzde kıllanma yapar mı? kullananlar var mıdır acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.