Ardahan///75

merhaba mapavrili bende eşimden dolayı ardahan göleli oldummmmmmmmm

Uzun zamandır yazılmamış ama Ardahan Halilefendi Mahallesi oğumluyum gittim gezdim doğduğum ev yok maalesef ama kaleyi gezdim kabristanda aile mezarlığımız var 4 göbek onları ziyafet ettim sanki hayatımdaki bi eksiği tamamladım gibi hissettim. Birde Lopbaz deniliyormuş orda doğanlara onu öğrendim.:lepi:

merhabalar
yeğenim ardahanlı,bir gençle konuşuyor, ama ailemiz karşı çıkıyor,,nedeni,ardahanlıların ,alevi olduğu
deniyor,azeri deniyor, ve k....t deniyor,,
sizlerden yardım bekliyorum ,,hangisi doğru,,kişisel olarak benim için farketmez ,ama aile ve bilhassa abiler kesinlikle olmaz diyorlarii
bilgi verirseniz sevinirim
sevgiler

Ardahanda alevi, kürt, türk hepsi var.yanlız k...t ne demek onu anlamadım.Öyle bir milletmi var da bizim haberimiz yok acaba.

Bende ardahanlıyım kızlar gorunce bı hos oldum ya tek kalmısım zaten epey bı arama sonucunda buldum...........

ohh hemşerilerim benimm..bende hanaklıyım ve memleketimi çook seviyorum

ardahan göleliyim toprağına kurban olduğum hiç gitmedim ist doğma büyümeyim ama kan işte adı güzel beeeeeeee ardahan oğlum olursa adı arda olcak inş

kızlar hepinizide öpüyorum ardahan güzelleri güzel kızlar nerden çıkar tabiki ardahandan dimii

Bende ardahanlıyım . terkemeyim bide. valla ananemler köyden geldi konuşmasına hayran kaldım nağarirseen diyo böyle ay çok tatlı

ardahanlı değilim ama 3 sene orada kaldım. şark için.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bu siteye ilk defa yazıyorum bende ardahan göleliyim´terekemeyim sevgiyle kalın

Son düzenleme:
Arkadaslar yardim edermisiniz
Iki sorum var

Keteyi kac derecelik firinda pisirecegim?

Birde kazma pagaça yada ustu kazınmış ekmek tarifini bilen varmi posof yöresine ait bunlar ??? Noluuurrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar bende ardahan göleliyim doğma büyüme istanbul ama 2 yılda bir ardahandayım :) memleketimi unutmam

slmlar hemşerililerim bende varımmmm ardahan damallı yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…