Ardahan///75

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Slmlarrrr ben nekadarda doğuma büyüme istanbullu olsamda Ardahan memleketim.bu sayfada ardahanlıları göremeyince çok şaşırdım yokmu hemşerilerim yaaa????

• Konu Sahibi EU1
Ardahan değil, ama komşu il Artvin olsa olma mı kızlar:bigrazz: :bigrazz:

• Konu Sahibi EU1
Ben daha bi yakın Aslen Iğdır. Hiç bilmem gitmedim, görmedim ama toprak işte seviyorum memleketimi

• Konu Sahibi EU1
Krdi .!.:
Ben daha bi yakın Aslen Iğdır. Hiç bilmem gitmedim, görmedim ama toprak işte seviyorum memleketimi
la kız ardahanlı arıyoo allahın ığdırlısıı:laugh: ...sana ne oluyoo:laugh: :laugh: bende acık daha aşağıdanım o zaman.trabzondan:biggrin:

• Konu Sahibi EU1
olsun kronick komşu memleket artfin ığdır selamlar hemşerilerim

• Konu Sahibi EU1
canım bende hanaklıyım.merhaba gerçi karslılar kısmına da yazdım ama insan hemşehrilerini görünce mutlu oluyo işte.öptümmm.

• Konu Sahibi EU1
anaaaa benim hemşerilerim varmış burda kızlar niye hiç haberim olmadı ya ayyyy ne güzel merhaba hepinize mimozam bak hanak alaçam köyü bir site kurdu yani bizim köy bakmak isterseniz adresi vereyim ama acaba uygun düşermi bilmiyorum site ismi yazmak neyse sorarız ona göre veririm adres ya ne güzel bende bu sitede yanlızım diyordum çok sevindim ben izmirdeyim ama eşim ardahan hanak alaçam köyünden öpüyorum canım ikinizide

• Konu Sahibi EU1
ardahanın yollarında
güller açmış bağlarında
öyle bir yar sevmişemki
13 14 çağlarında

eyvah dimme dimme
nazlı yar dimme
ben özüm sarhoş
sen şarap verme

• Konu Sahibi EU1
canım bende çok sevindim seni görünce.babam hanak merkezden annem geç köyünden.bizde geç köyü derneğinin bütün etkinliklerine katılıyoruz.babam geldiğinde sorayım alaçamı o çok iyi bilir.izmir de de çok akrabamız var.buca da.çok öpüyorum tatlım seni.bende istanbul da oturuyorum.

canım bende ardahanlıyım.hanak ilçesinden.siteyi ilk gezdiğimde çok hoşuma gitmişti bu bölüm o yüzden her ardahan gördüğüm yere yazdım.hepini<i çok öpüyorummm.

mimoza mızmıs slm hemşerilerim:)oh oh ne güzel yaa ardahanlı az vardı şimdi çoğaldı sevindim vallaa:teytey: bende ölçektenim bu arada:1yes2:

aaaa ardahan'lılardan ses çıkmamış hala bayramdan dönen olmadımı daha hadi gelin artık bekjliyoruzzzzzz

geldim canım ama hala bitmedi görüşmeler.yarın da gebzeye gidiyoruz.sen neler yaptın bayramda???

ben kayınvaldeler eltilerle beraber bizim çiftlikteydik 2 gün kaldık şimdi evdeyim görüşürüz canım

slm bende yenı uye oldum ve hemserılerımı gorunce cok mutlu oldum bende goleliyim.
gorusmek dilegiyle....

mrb ferry hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlar dilerim

başka ardahanlı yokmu bu kadarmıyız yani hadi kızlar nerdesiniz ya

bende varım bende bende ardahan golelıyımmmmmmmmmmmm

heeeeyyyyy bende burdayım ardahan hanak alacak köyü mihrace versene sıtenın adresını bısı olmas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…