Ardahan///75

heyyyy ardahan'lılar uzun zamandan beri kimse yazmamış buraya kızlar nerdesiniz hemşolar????

YETTİM CANIM BENDE HANAKLIYIM ZATEN.SELAMLAR...

merhaba hemşerilerim benim annem göleli babamda sulakyurtköyünden

bursada büyüsemde memleketim ardahan (çıldır doğumluyum) hemşerilerimi görünce çok sevindim hepinize meraba:teytey::teytey:

hemşerim bende ardahanlıyım her ne kadar ist doğup buyusemde şu an erzurumdayım görev gereği en yakın zaman da gidip gezicem ardahanı şu kar ne zaman yağmayı bırakır bilemem tabı:teytey:

bu arada bende posoflulara çagri yapim bari...posof,ardahan,kars...o taraflardan varmisiniz?:uhm:

canım hemşom ben posofluyummmmmmmmm
ardahaan topık açtım ama kaybolmuş bulamadım tanışalım hemşerim
msj bekliyorum çok sevindim:teytey::teytey:

Bende ardahanlıyım çıldır köyüymüş gitmedim ama güzel seviyorum.

yok mu başka ardahanlı bu kadarmıyız

Oralı değilim ama Çıldır gölü tek kelimeyle harikaaaaaaaaa,güneşin batışını izleyin benim için,sevgiler.a.s.

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

bende varım kızlar doğma Ardahan büyüme İstanbul. Memlektimi çok seviyorum taşına toprağına -18 derece havasına suyuna bayılıyorum kısmetse bi kaç ay sonra gidecem. Özledim be:)

aaaa bide kızlar eşim Sinop lu. O ve ailesi bizim güzelim çürük peynirle dalga geçiyo kokusunu beğenmiyolar... Ahhh ahhh olucaktı şimdi şehir ekmeği tatlı çay birde o güzelim peynirleri:)

:teytey: Merhaba arkadaşlar bende karslıyım ama 1 yaşından beri ist.yaşıyorum 4 yaşında gitmişim birdahada gitmedim Allah nasip etsin görmeyi......a.s. a.s. a.s.

İnsanın memleketini tanımaması üzüyor hep resimlerde gördüm, hayatımda birkere olsun görmeyi çok isterim.....senağlama

evet ya görmek istiyo insan ben de 4 yaşımdayken bursaya geldik bi daha görmedim

merheba annem babam posoflu bende karsta doğmuşum................selamlar hepinize
:1hug:

senağlama senağlama Köyümü görmek ve kızlar sizlerle tanışmak isterim bana ulaşırsanız sevinirim ben ist. oturuyorum çok iyi bakın kendinize....Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…