- 8 Mart 2019
- 6.828
- 32.018
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursalı deyince eğer balkan göçmeni veya gürcü vs olsaydınız kültür çatışması yaşamanız daha olasıydı ama siz de kürtmüşsünüz aşina olduğunuz bir kültürdür ailesininki. Ailenin ve daha önemlisi sevgilinin de kişilik olarak esnek insanlar olması da önemli tabi, ancak yaşayarak öğrenebilirsiniz bunu.Aslında şuan çok ciddi kültür farklılığına tanık olmadım, et yemeklerini seviyorlar ben pek et yemem ama bu bana özgü bir durum ailesi benim ailem gibi Kürtler ama Kürtçe konuşmuyorlar annesinin düzgün bir Türkçesi var vatansever insanlar sadece bir kaç kez şu oldu anneleri ile buluştuğumda hesabı ödemek istedim ödememe izin vermediler sevgilim de mesela bir yere gittiğimizde bana hesap ödetmiyor bende hoşlanmam böyle şeylerden açığı hediye alarak kapatmaya çalışıyorum, aslında biraz ailemin tavrı benim kafamı karıştırdı ama çok örnek görüyoruz evlenince bazı şeyler daha net ortaya çıkıyor ama sevgilimi çok seviyorum bana karşı saygılı içi dışı bir bi insan fakat çevredeki örnekler de beni biraz etkiliyor sanırım