Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar arçelik telve yi çok istiyorum almak .Kullananlar var mı? memnun musunuz? kaç fincan kapestesi var bana bilgi verebilrmisiniz.
Arkadaşlar arçelik telve yi çok istiyorum almak .Kullananlar var mı? memnun musunuz? kaç fincan kapestesi var bana bilgi verebilrmisiniz.
Teşekkürederim kızlar.Amaaaa iki az değil mi ? kızlar.
Arkadaşlar arçelik telve yi çok istiyorum almak .Kullananlar var mı? memnun musunuz? kaç fincan kapestesi var bana bilgi verebilrmisiniz. Veya veya önerdiğiniz başka kahve pişirme makinaları var mı?
Ben size kullanımla ilgili bir şey sormak istiyorum:
Kahve pişip sinyal sesi verdikten sonra kapama tuşuna falan basmıyoruz değil mi.
Direk alıp fincana boşaltıp,hazneyi yerine mi koyuyoruz.
Makina pişirme görevini bitirdikten sonra da iç taraftaki (başlatma düğmesini kastetmiyorum) ışık yanıyor çünkü..
Ben hep fişi çekmek zorunda kalıyorum o ışık sösün diye.
Kullanım klavuzunda da kapatma ya da bu ışıkla ilgili hiç bir şey yazmıyor..Anlamadım ben.Lütfen bana anlatın![]()
Canlarım sizleri dinledim ve gittim arçelik Telve yi aldım şimdiden kullandım çok beyendim.Bu gün aldıktan sonra deneme amaçlı 4 kez kahve yaptım ve içtim bu gace uyuya bilirsem ne alaSİZLERE TEŞEKKÜRDERİM
![]()
bilmiyorum aldınız mı ? ben çok memnunum benimkisi 4 fincan yapıyor 2+2 çift taraflı harika şimdiye kadar neden almamışım dedim....
kapama tuşuna basıyoruz ve o ışık sönüyor, direk boşatıyoruz fincana ve hazneyi ben yıkıyorum kuruyunca yerine koyuyorum sizin makinada var sorun?