• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arçelik-Telve Kahve makinası kullananlar.

meleyi

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
350
12
643
55
Diğer
Arkadaşlar arçelik telve yi çok istiyorum almak .Kullananlar var mı? memnun musunuz? kaç fincan kapestesi var bana bilgi verebilrmisiniz. Veya veya önerdiğiniz başka kahve pişirme makinaları var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar arçelik telve yi çok istiyorum almak .Kullananlar var mı? memnun musunuz? kaç fincan kapestesi var bana bilgi verebilrmisiniz.

ben bekonunkini kullanıyorum ama aynı ürün zaten. ben çok memnunum, iki fincanlık pişiriyor ama iki dakikada yaptığı için arka arkaya hızlıca pişirebiliyorsunuz, kalabalık misafire yapıyorsanız.. tavsiye ederim... bol köpüklü güzel kahveler içersiniz :21::21:

Arkadaşlar arçelik telve yi çok istiyorum almak .Kullananlar var mı? memnun musunuz? kaç fincan kapestesi var bana bilgi verebilrmisiniz.

açıkçası ben arçelik tavsiye ederim ..bol köpüklü çok kahve yapıyor..4-5 kişiye aynı anda kahve yapabiliyosun..fincan boyutuna göre değişir tabii

Benim iş yerimde kullanıyorduk daha önce...Öncelikle araştırırsan görürsün çeşileri var onun...Teki ve ikili pişirme yeri olan...Tek pişirmeli olan(cezve diyeyim ben) iki fincan kahve alıyor sanırım eğer ikilisini alırsan dört fincan yaparsın tek seferde...İşyerimde memnundk biz güzel köpük yapıyor ve kıvamıda iyi oluyor tavsiye ederim...

Canlarım sizleri dinledim ve gittim arçelik Telve yi aldım şimdiden kullandım çok beyendim.Bu gün aldıktan sonra deneme amaçlı 4 kez kahve yaptım ve içtim bu gace uyuya bilirsem ne ala:1:SİZLERE TEŞEKKÜRDERİM:16:

Ben size kullanımla ilgili bir şey sormak istiyorum:

Kahve pişip sinyal sesi verdikten sonra kapama tuşuna falan basmıyoruz değil mi.

Direk alıp fincana boşaltıp,hazneyi yerine mi koyuyoruz.

Makina pişirme görevini bitirdikten sonra da iç taraftaki (başlatma düğmesini kastetmiyorum) ışık yanıyor çünkü..

Ben hep fişi çekmek zorunda kalıyorum o ışık sösün diye.

Kullanım klavuzunda da kapatma ya da bu ışıkla ilgili hiç bir şey yazmıyor..Anlamadım ben.Lütfen bana anlatın :9:

Arkadaşlar arçelik telve yi çok istiyorum almak .Kullananlar var mı? memnun musunuz? kaç fincan kapestesi var bana bilgi verebilrmisiniz. Veya veya önerdiğiniz başka kahve pişirme makinaları var mı?

bilmiyorum aldınız mı ? ben çok memnunum benimkisi 4 fincan yapıyor 2+2 çift taraflı harika şimdiye kadar neden almamışım dedim....

Ben size kullanımla ilgili bir şey sormak istiyorum:

Kahve pişip sinyal sesi verdikten sonra kapama tuşuna falan basmıyoruz değil mi.

Direk alıp fincana boşaltıp,hazneyi yerine mi koyuyoruz.

Makina pişirme görevini bitirdikten sonra da iç taraftaki (başlatma düğmesini kastetmiyorum) ışık yanıyor çünkü..

Ben hep fişi çekmek zorunda kalıyorum o ışık sösün diye.

Kullanım klavuzunda da kapatma ya da bu ışıkla ilgili hiç bir şey yazmıyor..Anlamadım ben.Lütfen bana anlatın :9:

kapama tuşuna basıyoruz ve o ışık sönüyor, direk boşatıyoruz fincana ve hazneyi ben yıkıyorum kuruyunca yerine koyuyorum sizin makinada var sorun?

Canlarım sizleri dinledim ve gittim arçelik Telve yi aldım şimdiden kullandım çok beyendim.Bu gün aldıktan sonra deneme amaçlı 4 kez kahve yaptım ve içtim bu gace uyuya bilirsem ne ala:1:SİZLERE TEŞEKKÜRDERİM:16:

güle güle kullanın ay birde kahve canım istedi dur yapayımda keyif yapam:1: :1: :1:

kapama tuşuna basıyoruz ve o ışık sönüyor, direk boşatıyoruz fincana ve hazneyi ben yıkıyorum kuruyunca yerine koyuyorum sizin makinada var sorun?

Kapama düğmesi dediğiniz sanırım başlatmak için de bastığımız düğme değil mi...

Tekrar deneyeyim bari..:9::9:

Kızlar merhaba. Arçelik telvenin ikilisini kullanıyorum geçen seneden beri. İlk başlarda çok memnundum ama şimdi 2 fincana basıyorum 1,5 fincan yapıyor. İki tarafı da deniyorum aynı sorun. Ve eskisi gibi köpürtmüyor :( bu sorunu yaşayan var mı?

kullandım ve 2-3 ay sonra cezveyi atmak zorunda kaldım maalesef. ama benim hatamdı sakın metal kaşıkla karıştırmayın kahvenizi sonra cezvenin dibi çiziliyor. ama kahvesi çok güzel oluyor öneririm :)

Back
X