Arçelik Telve arıyorum (çeyiz için kutusunda )/bulunmuştur.

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
86
53
31
Hanımlar arçelik telve arıyorum çeyizime koymak için arıyorum o yüzden kutulu ve kullanılmamış ya da 1-2 kez kullanılması tercihimdir :)

bende gri tek cezvelisi var canım.
ille de kırmızı olsun dersen, onlar birazcık daha pahalı. özellik konusunda hiçbir farkları yok. sadece renk farkı.
tek cezvesi, tek seferde 3 fincan kahve yapabiliyor. peşpeşe de birkaç kez pişirebiliyorsun zaten. o yüzden tek cezvelisi bana yeterli oluyor. sık sık 10 ve üzeri misafirim olur dersen çift cezvelileri düşünebilirsin.
ben internetten 140'a almıştım sanırım. ama 1 yıl oldu.

Hanımlar arçelik telve arıyorum çeyizime koymak için arıyorum o yüzden kutulu ve kullanılmamış ya da 1-2 kez kullanılması tercihimdir :)
merhaba. bende telve var. ambalajında, sıfır. telvenin 3300 modeli. siyah renkli, tek cezveli. 2 hafta önce hediye geldi ama filtre kahve sevdiğim için kullanmayı düşünmüyorum.

Fiyati nedir

Son çıkan modeli.
Poşetinde ve kutusunda duruyordu. Model bilgisini gösterir kısmının fotosunu iletiyorum.
tesekkurler sımdı verdğm siparısımı aynı fıyat ve 9 taksıt daha cazip geldi tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…