arçelik 900km kurutma makinesi

çocuk kıyafetleri çok önemli değil zaten kızım minyon benim her türlü büyük geliyor kıyafetleri onu dert etmiyorum bide iki üç kez anca giyebiliyorlar zaten kıyafetlerini bizimkiler çekmesin yeter

ayyy o zaman bir dünya çile çekiyorum senelerdir düşün düşün
Kesinlikle, dünya varmış diyeceksin. Hele hele her kurutma sonrası filtrede biriken artıkları görünce biz ne giyiyormuşuz deyip niye daha önce almadım ki diyeceksin. Fatura konusunda da öyle büyük fark olmuyor zaten seçtiğin model A++ tasarruflu.

Kesin alıyorum net şimdiden bir rahatlama geldi bile

Arçelik kullanıyorum, evde sadece çamaşır ve kurutma arçelik, keşke diğe
sorduğum herkes arçelik diyor ama bazı yorumlarda çekme yaptığı yazmış ona takıldım aslında
Yün çekiyor evet.
Gerçek yün kazak vs atmadığınız sürece çekme hiçbir şeyde yapmaz.
Birkaç kere yün içerikli çook kışlık tayt, kazak ve çorapta yaşadım, şuan böyle tamamı yün ürün de yok ki piyasada zaten.
Ama çoraplarım çekti evet, çocuk çorabı olarak oğlanlara giydiriyorum

Ben de almadım Airfry. İhtiyacım olmadı sanırım ama dediğin gibi robot süpürge elim ayağım oldu resmen

Onu bılmıyorumda elektrolux aldım cok memnunum cekme kırışma vs olmadı

modelini söyler misin canım bakayım bende arçelik 900km modeli beğendim bide arçeliğin sitesinde kampanya var kaçırmakta istemiyorum ama bir kaç tane yorum kıyafetler çekti diyince tırstım açıkcası
Evde değilim birazdan yazarım.

Çekme yaşamadım hiç ben. Her şeyi atıyorum.

Sadece yorgan battaniye denemedim.

Evde değilim birazdan yazarım.

Çekme yaşamadım hiç ben. Her şeyi atıyorum.

Sadece yorgan battaniye denemedim.
Yün yorgan, yün pike ve kaz tüyü yorgan kuruttum ben hiç bir şey olmadı. Bunlara tenis topu lazım ama yoksa topaklanıyorlar.

Yün scotch battaniye de kuruttum o da çekmedi ama zaten sert bu battaniye, biraz daha sertleşti. Kullandıkça yumuşadı ama.

Bunun dışında normal polyester battaniye, pamuklu battaniye de kuruttum. Sadece elyaf ve mikro denen pofuduk yorgan kurutma için sakıncalı. Kolay tutuşan malzeme olduğu için yangın çıkarma riski var demişti servis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…