modelini söyler misin ona da bir bakayımArçelik bilmiyorum ama Profilo kullanıyorum çekme yapmıyor çok çok memnunum. Belki fikir olur.
sorduğum herkes arçelik diyor ama bazı yorumlarda çekme yaptığı yazmış ona takıldım aslındaArçelik kullanıyorum, evde sadece çamaşır ve kurutma arçelik, keşke diğerleri de arçelik olsaymış dedirtiyor bana.
Çok memnunum 10 sene oldu 1 kere teklemedi.
aaa gerçekten mi yorumlarda çekenler oldu filan yazmışlar ondan takıldım bu kadarArçelik'i bilemiyorum ama artık çamaşırların çekmesine sebep olan kurutma makinesi kalmadı. Hakiki yün kazak koymadığın sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum.
ahhhh bendeee keşke alsaydım uygunken diyorum eşim bana yalvardı alalım diye istemedim salak gibi şimdi kazık yemeye doymayım aahhahaKurutma makinası ben de çok istiyorum artık ya
Konuyu takipteyim.
Ahh ah eşek kafam ucuzkene almadım kjfskfhjfs
Ben 3 sene önce aldım kodlar yenilenmiş sanırım benimkinin kodu KM8351CTR 9 kg. Bosch sıemans Profilo üçüde aynı fabrika çıkışı Alman malı. Aralarında en uygunu Profilo bence araştır bak bi.modelini söyler misin ona da bir bakayım
modelini söyler misin canım bakayım bende arçelik 900km modeli beğendim bide arçeliğin sitesinde kampanya var kaçırmakta istemiyorum ama bir kaç tane yorum kıyafetler çekti diyince tırstım açıkcasıŞimdiye kadar hangi marka okursa olsun kurutma makinesi alıp memnun olmayan kimseyi duymadım. Çok büyük rahatlık.
Benim evdeki tüm eşyalarım arçelik. Kurutmayı da arçelik aldım 8 kg lik var çok memnunum.
Muhtemelen eski ürünlerdir veya kurutacakları çamaşırların etiketlerine bakmadan atıyorlardır. Yün kazak, yün çorap, yün atlet, içlik bunlar çeker. Hakiki yün olmayan kazak için etikete bakmak gerek.aaa gerçekten mi yorumlarda çekenler oldu filan yazmışlar ondan takıldım bu kadar
çok teşekkür ederim canım hemen araştırıyorumBen 3 sene önce aldım kodlar yenilenmiş sanırım benimkinin kodu KM8351CTR 9 kg. Bosch sıemans Profilo üçüde aynı fabrika çıkışı Alman malı. Aralarında en uygunu Profilo bence araştır bak bi.
Kurutma makinası ben de çok istiyorum artık ya
Konuyu takipteyim.
Ahh ah eşek kafam ucuzkene almadım kjfskfhjfs
benim kurutmaya yerim var ama as topla gerçekten yıldım artık birde evde kedimiz var tüylerini haftada 3 kez taramamıza rağmen o kadar dikkat etmemize rağmen bütün makinadan çıkan çamaşırlar tüy ve benim saçlarımBenimki başka marka ama arkadaşımın ki arçelik. Çekme falan yapmıyor. Evet büyük kolaylık as kurut topla derdi yok kış yağmur nerde kurutucam derdi yok. Bütün tozunu saçını pisliğini topluyor çamaşırlar evi batırmıyor. Koyacak yeri olan herkes almalı.
ayyy o zaman bir dünya çile çekiyorum senelerdir düşün düşünMuhtemelen eski ürünlerdir veya kurutacakları çamaşırların etiketlerine bakmadan atıyorlardır. Yün kazak, yün çorap, yün atlet, içlik bunlar çeker. Hakiki yün olmayan kazak için etikete bakmak gerek.
Bunun dışında mesela pamuklu t-shirt, nevresim takımı, havlu attın bunlar çekmez. Ben de sırf o yorumlar yüzünden bir sene düşünmüştüm seni çok iyi anlıyorumAl gitsin.