Arasam mı? Aramasam mı?

orkide_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
1.237
20
0
Malatya
Ben 30 yaşında, 2 yıllık evli bir bayanım..kayınvalidemlerle son 6 aydır hiç birşekilde konuşmuyorum, çünkü son gittigimde artık iyice zıvanadan cıktılar, en son kavga gürültü evden kovulduk…3 gün eşimin halasında kaldık..evlendim evleneli beni kabullenemediler, hani iyilik söylemez derler ya aynen öyle ama inanın onlara yaptıgım iyilikler güzellikler aklıma gelincede onlara nefretim kat be kat artıyor..ya ben enayimiydim ozaman diyorum…en basiti evlenirken okadar çok hediye bohça şey götürdümki yani evin hepsine tüm bekarlara, dedelerine kadar bohça yaptım ama kaynanamda bu zaman kadar 1 çöp parçası görmedim, kayıvalidem aşırı kıskanç, görümcelerim keza öyle, hele bir kayınpederim var sorunları kapatmaya çalışırken olayları körükleyenlerinde başını çekiyordu…
Neyse sormak istedigim şeye geceyim….
Bekar bir Kaynım var..suana kadar hiçbir sorunum olmadı,zaten ilişkimiz hep resmiydi, biz farklı bir şehre taşındık, bir kere bile bana telefon açmadı,zaten onun telide bende yok,büyük ihtimal benimkide onda yok..
Yani onla ben son yaşadıgımınız kötü şeyden sonra hiç yüzyüze görüşemedik yüzyüzeykende nasılsın nasıl dan öteye gitmez konustuklarımız sadece bir iki kelime…
Kaynım bankadan kredi çekip ev aldı gecen hafta.acaba hayırlı etsemmi,daha etmedim..
Bir tarafım et hayırlı,sonucta onunla bir sorunun yok diyor,
Diger tarafımda ben 6 aydır gurbetteyim bana bir alo yenge nasılsın demedi,son olaydan sonra bir kere bile aramadı,eşim benim onu arayıp evini hayırlı etmemi beklemiyor, öyle bir talebi yok, aramasam üzülmez, çünkü bir beklentisi kalmadı onun ailesinin yaptıklarına karsı benden bir şey beklemiyor artık.
Kızlar ne yapayım, arasammı,acayip ikilemde kalıyorum..ben sırf inat için bile olsa aramayı bazen düşünüyorum,onu ararsam biliyorumki kayınvalidem kayınpederim, görümcelerim çekemeyecekler, çatlayacaklar hıslarından…onunla konusmamı kaldıramayacaklar…
Bazende boş ver… ne hayırını gördünki kaynının, hiç bulaşma diyor..ben onu suan arasam onun bayramda dahi beni arayacagına ihtimal vermiyorum..
ararsam başka zamanda onun beni araması için beklentiye girebilirim..
sizce en mantıklı şey nedir.?*Ne yapsammmmm sizce ?????????

Akşam eşiniz arasın, sizde konuşun hayırlı olsun dileklerinizi iletin..Bence en doğrusu bu şekilde.

ara çatlat diğerlerini...
karşılığını bekleme boşver..
eşin senden talep etmesede beklemesede hoşuna gidecektir bu yaptığın...

aramak istiyorsan ara, istemiyorsan arama
bu konuyada hiç kafanı takma ..boşver yıllar o kadar çabuk geçiyorki,bunları düşünürken geçen zamana daha çok üzüleceksin.

Ben olsam asla aramam.

Bu kez soguk konusacak vs. Aradiginiza pisman olacaksiniz.

Dert aramayin.

Ara bakayım sana tavırları nasıl eğer iyi ise o şekilde yakın olursun hanımı ile

aramak istiyorsan ara, istemiyorsan arama
bu konuyada hiç kafanı takma ..boşver yıllar o kadar çabuk geçiyorki,bunları düşünürken geçen zamana daha çok üzüleceksin.

sorunda zaten arayıp aramamayı karar veremem.dediğiniz gibi yıllar geçiyor ve saçma sapan, gereksiz şeyler oldugunu bilsem bile unutamıyorum onların yaptıklarını, hafızanın insanlara attıgı kazıklardan biride güzel anların çabuk unutulup, kötüşeylerin hafızaya kazınmasıymış, yani kötü anıların kapladıgı alan hiç silinemiyor

bırak hiç bir şekilde bulaşma hiç birine.sonra kaynananlar falan gene laf söz eder eşinle sana yansır.huzursuzluk çıkmasın.

Aranizda hicbir sorunun olmadigini söylüyorsunuz neden aramayacaksiniz...Ne olursa olsun o insanlar esinizin ailesi...Digerleri ile aranizda sorun oldugunu ve konusmadiginizi söylüyorsunuz...Bari kardesi ile bir selaminiz olsun...Ayrica kayninizi ararken baskalarini catlatma düsüncesi ile hareket etmeyin...Cünkü bir ise baslarken ne kadar cok ardniyetiniz varsa emin olun sonunda o kadar cok zararli cikarsiniz...

Kaynınızın sizi aramasının önemli olmadığını çıkardım yazdıklarınızdan, bir beklentiniz kalmamış yani.
Ben olsam arar, güzelce iyi dileklerimi sunup kapatırdım.
Bu sizin onlardan farkınızı gösterir.
Aramazlarsa aramasınlar. Eşiniz bile artık size hak veriyorsa. Daha ne olsun.

Son düzenleme:
siz zaten hep iyilik yaparak onları utandırmışsınız bence bunuda yapın eşiniz aradığında sizde hayırlı olsun deyin. anlattığınıza göre kayınvalideniz ve diğerleri aramazsanız bu seferde kıskandılarda aramadı bile diyebilecek gibi anlaşılan. bir iki dk lık konuşmadan size zarar gelmez onunla bir problem yoksa.

Önemli olan senin niyetin bence ....önce içine sor...gerçekten hayırlı olsun demek bir bağ kurmak için mi yoksa diğerleri hasetinden çatlasın diye mi aramak istiyorsun?Eğer 1.hiç durma ara,hiç bir şey kaybetmezsin.Şu üç günlük dünyada kötülükten bir şey kazanılmaz.Sana taş atana ekmek at..Herşey yerini bulur.2.düşünceyse hemen vazgeç ve kendine gel.Hırslarımız,nefsimiz ve art niyetimiz farkında olmasak bile en çok bize zarar verir...Bana kalırsa her şeyi kenara atıp kaynananlarıda aramalısın..ne olursa olsun onlar eşinin ailesi..Küs olma,sıkı fıkı olamazsınız belki ama mesafeli de olsa bir bağınız olmalı..Eşinin bir beklentisi olmasa bile bu hareketin bence onun gözündeki değerini arttırır.Sen iyi niyetinle bir el uzat bakalım Allah mutlaka doğru olanın yanındadır unutma...

ben hep politik oldum eşimin ailesine, ve eşimin ailesi bana , oyuncu, entrikacı, tiyatrocu, vss hep arkamdan böyle konustular eşime..
yani aslında ben ne olursa olsun saygımdan asla taviz vermedim. ve olması gerektigi gibi davrandım, ama onlar bana tam 1,5 sene yüzüme karşı çok bişeyler göstermeselerde aslında içlerindeki biriktirdikleri zehiri en son kustular, onlar benden bu kadar nefret ediyorken politik davranmam, kavga etmememi, hep oyun gibi gördüler, oyssaki ben hep iyi niyetimden, olması gerektigi davrandım ama olmadı. anlayana..

Ya sen insanlığını yap gerisi boş kaynanayla hergün görüş demiyoruz kavgalarla alakası olmayan bir insana bir telefon edip 3 kelime söyleyeceksin bu bir zayıflık değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…