Ben 30 yaşında, 2 yıllık evli bir bayanım..kayınvalidemlerle son 6 aydır hiç birşekilde konuşmuyorum, çünkü son gittigimde artık iyice zıvanadan cıktılar, en son kavga gürültü evden kovulduk…3 gün eşimin halasında kaldık..evlendim evleneli beni kabullenemediler, hani iyilik söylemez derler ya aynen öyle ama inanın onlara yaptıgım iyilikler güzellikler aklıma gelincede onlara nefretim kat be kat artıyor..ya ben enayimiydim ozaman diyorum…en basiti evlenirken okadar çok hediye bohça şey götürdümki yani evin hepsine tüm bekarlara, dedelerine kadar bohça yaptım ama kaynanamda bu zaman kadar 1 çöp parçası görmedim, kayıvalidem aşırı kıskanç, görümcelerim keza öyle, hele bir kayınpederim var sorunları kapatmaya çalışırken olayları körükleyenlerinde başını çekiyordu…
Neyse sormak istedigim şeye geceyim….
Bekar bir Kaynım var..suana kadar hiçbir sorunum olmadı,zaten ilişkimiz hep resmiydi, biz farklı bir şehre taşındık, bir kere bile bana telefon açmadı,zaten onun telide bende yok,büyük ihtimal benimkide onda yok..
Yani onla ben son yaşadıgımınız kötü şeyden sonra hiç yüzyüze görüşemedik yüzyüzeykende nasılsın nasıl dan öteye gitmez konustuklarımız sadece bir iki kelime…
Kaynım bankadan kredi çekip ev aldı gecen hafta.acaba hayırlı etsemmi,daha etmedim..
Bir tarafım et hayırlı,sonucta onunla bir sorunun yok diyor,
Diger tarafımda ben 6 aydır gurbetteyim bana bir alo yenge nasılsın demedi,son olaydan sonra bir kere bile aramadı,eşim benim onu arayıp evini hayırlı etmemi beklemiyor, öyle bir talebi yok, aramasam üzülmez, çünkü bir beklentisi kalmadı onun ailesinin yaptıklarına karsı benden bir şey beklemiyor artık.
Kızlar ne yapayım, arasammı,acayip ikilemde kalıyorum..ben sırf inat için bile olsa aramayı bazen düşünüyorum,onu ararsam biliyorumki kayınvalidem kayınpederim, görümcelerim çekemeyecekler, çatlayacaklar hıslarından…onunla konusmamı kaldıramayacaklar…
Bazende boş ver… ne hayırını gördünki kaynının, hiç bulaşma diyor..ben onu suan arasam onun bayramda dahi beni arayacagına ihtimal vermiyorum..
ararsam başka zamanda onun beni araması için beklentiye girebilirim..
sizce en mantıklı şey nedir.?*Ne yapsammmmm sizce ?????????