Öncelikle merhaba herkese :)
2 yıl önce birisinden ayrıldım ama hala unutamadım sanıyorum.Kısa bi' süre flört etmiştik biz...Ama sevgi anlık bi'şeymiş aslında bunu anladım.Biz ayrılalı dediğim gibi 2 yıl oldu ve kötüde ayrılmıştık ama onunla sürekli konuşuyoruz.Konuşmadan geçirdiğimiz max. süre 3 aydı.Birbirimizi ne kadar kırarsak kıralım yine de ikimizden birisi illaki bi' şekilde mesaj atıyo.Diğeride karşı koyamayıp cevap yazıyo.
2 yıl boyunca bnm bi' pişmanlığım vardı, hayatımda bi' kere sevdim onda da söyleyemedim hiç diyodum hep.Dün tekrar konuşurken birden bire konu açıldı ve ben içimde kalan ne varsa söyledim.Onu ne kadar sevmiş olduğumu (hala sevmiyorum dedim orası ayrı), onun için zamanında çok gözyaşı döktüğümü vs. vs. 3 saat falan konuştuk ve ilk defa bu kadar içten sohbet ettim onunla.Flört ederken o da beni seviyodu biliyorum (dün de söyledi zaten).Evet aşk acısı falan çekmedi benim gibi (çünkü zaten onun saçmalıkları(sorumsuzluğu,vurdumduymazlığı,bencilliği) yüzünden bitmişti ilişkimiz) ama sevdi biliyorum.
Ve yeni bi' başlangıçtan söz etti bana.Ona bi' şans daha vermem mümkün diil.Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan,bi'şeyleri başa sarmaktan korkuyorum ve en önemliside annem onu hiç sevmiyo(bunu kendisine de söyledim)...Sevmiyo çünkü kolay kolay sevebilen birisi diilim ve onu tanıyana kadar hiç'bi erkek için ağlamamıştım ben.Annem onun beni üzmesine katlanamadığı için onu hiç sevmiyo hatta adını duymaya dahi katlanamıyo.Hak veriyorum anneme ve hiç bi'şey- hiç kimse için annemi karşıma almak istemiyorum.Ama bi'yandan ondan vazgeçemiyorum, gerçekten bunu yapamıyorum.O mesaj attığında falan dayanamayıp cevap verdiğim için zamanında dedim ki, halimi hatrımı sorma çünkü hayatımı etkiliyosun ve seni istemiyorum hayatımda dedim(unutamamış olduğum için).Tamam dedi konuşmadık bi' süre.Sonra yine başa döndü herşey,yine konuşmaya başladık.
Niye sürekli bunu yapıyo bana anlamıyorum,yeniden başlamaktan söz ediyo.Bi' yandan çok istiyorum bi' yandan korkularım var.Ben bi' başkasını istemiyorum, onunla mutlu olabiliyorum, onunla mutlu olmak istiyorum.
Kalbim ve aklım çok karışık, ne yapıcam ben :/
Unutmadan bu uzuuun uzun anlattığım derdimi okuyan herkese çok teşekkür ederim :)