• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arapsaçı gibi bi'şey...

Queen_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
11
0
86
İstanbul
Öncelikle merhaba herkese :)
2 yıl önce birisinden ayrıldım ama hala unutamadım sanıyorum.Kısa bi' süre flört etmiştik biz...Ama sevgi anlık bi'şeymiş aslında bunu anladım.Biz ayrılalı dediğim gibi 2 yıl oldu ve kötüde ayrılmıştık ama onunla sürekli konuşuyoruz.Konuşmadan geçirdiğimiz max. süre 3 aydı.Birbirimizi ne kadar kırarsak kıralım yine de ikimizden birisi illaki bi' şekilde mesaj atıyo.Diğeride karşı koyamayıp cevap yazıyo.

2 yıl boyunca bnm bi' pişmanlığım vardı, hayatımda bi' kere sevdim onda da söyleyemedim hiç diyodum hep.Dün tekrar konuşurken birden bire konu açıldı ve ben içimde kalan ne varsa söyledim.Onu ne kadar sevmiş olduğumu (hala sevmiyorum dedim orası ayrı), onun için zamanında çok gözyaşı döktüğümü vs. vs. 3 saat falan konuştuk ve ilk defa bu kadar içten sohbet ettim onunla.Flört ederken o da beni seviyodu biliyorum (dün de söyledi zaten).Evet aşk acısı falan çekmedi benim gibi (çünkü zaten onun saçmalıkları(sorumsuzluğu,vurdumduymazlığı,bencilliği) yüzünden bitmişti ilişkimiz) ama sevdi biliyorum.

Ve yeni bi' başlangıçtan söz etti bana.Ona bi' şans daha vermem mümkün diil.Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan,bi'şeyleri başa sarmaktan korkuyorum ve en önemliside annem onu hiç sevmiyo(bunu kendisine de söyledim)...Sevmiyo çünkü kolay kolay sevebilen birisi diilim ve onu tanıyana kadar hiç'bi erkek için ağlamamıştım ben.Annem onun beni üzmesine katlanamadığı için onu hiç sevmiyo hatta adını duymaya dahi katlanamıyo.Hak veriyorum anneme ve hiç bi'şey- hiç kimse için annemi karşıma almak istemiyorum.Ama bi'yandan ondan vazgeçemiyorum, gerçekten bunu yapamıyorum.O mesaj attığında falan dayanamayıp cevap verdiğim için zamanında dedim ki, halimi hatrımı sorma çünkü hayatımı etkiliyosun ve seni istemiyorum hayatımda dedim(unutamamış olduğum için).Tamam dedi konuşmadık bi' süre.Sonra yine başa döndü herşey,yine konuşmaya başladık.

Niye sürekli bunu yapıyo bana anlamıyorum,yeniden başlamaktan söz ediyo.Bi' yandan çok istiyorum bi' yandan korkularım var.Ben bi' başkasını istemiyorum, onunla mutlu olabiliyorum, onunla mutlu olmak istiyorum.

Kalbim ve aklım çok karışık, ne yapıcam ben :/
Unutmadan bu uzuuun uzun anlattığım derdimi okuyan herkese çok teşekkür ederim :)

Arapsaci degil canim, sana öyle geliyor.
Zamaninda sadece flört olarak kalip gercek bir iliski olmadigi icin onu unutmamissin. Yani yasanmamislik oldugu icin aklina yer etmis, mutlu olabilirim belki diye düsünüyorsun cünkü.
Madem sende celiski icindesin o zaman numarani degistir sana ulasmasini engelle ve hayatina bak.
2 yilda onu aklindan cikarip daha düzgün bir iliski yasayabilirdin.
Daha flört zamaninda fire veren birini coktan unutman gerekirdi, flört ederken basarili olamayan biri iliskide mucizeler yaratamaz haliyle.
cikar onu tamamen hayatindan ve bundan sonra gözünü gönlünü gelecegine odakla, gecmis insan mutluluk getirmez bu unutma.

Cok heyecanlandim nedense okuduktan sonra, gorunen o ki erkek arkadasin hatalarini farketmis ve karsilikli olarakta birbirinizi unutamamissiniz bence bi sekilde nasil olucak bilmiyorum ama anneni ikna et bu sefer hersey guzel olucak bence sizin icin, iki tarafinda hala seviyo oldugunu gormek zor degil yazdiklarinizdan, umarim mutlu olursunuz =)

benzerini yaşadım ama ben asla msj atmadm sürekli ondan bekledm o da nsl desem 6 ayda 1 fln atıodu ve 1 gün sürüodu bidaha atmıodu. resmen canımı yakmak içn onu seviomuyum yoklamak içindi. bende her sefernde msj attgndan seni hala seviyorm diodm birden msjlar kesiliodu. 3 yıl böyle geçti. sonra msj attı soğk davrandm sevmiyorum dedm bu sefer o seviyorum dedi yeniden barştk. sonra ayrıldık o kdr sorunlu bi insanla beraber olmam imkanszdı.yeniden barştgımz süre içinde en az 50 kere ayrılmak istedi konşuodk her gn ayrılalm olmck diodu geçerli sebep bile yoktu. hatta bi kere hastaym bile dedi. sonunda ben ayrıldım durp drrken noldu dedi. sebep yok dedim. ben nie kendi hikayemi anlatıyorum yaa :1: ama bence barışma derim. aileni karşına almaya değmez vurdumduymaz biri için. bnmkide öyleydi severek ayrıldm ama daha mutlu olcaksın sende :50:

Benimde başımda böyle dengesiz biri var
Birbirimizden kopamıyoruz
Birde deli gibi kavga ediyoruz
Tabi ben daha hararetliyim , o susuyor sadece o susdukça ben daha hiddetleniyorum
Seviyormu beni bilmiyorum hoş ben seviyorum onu , onu bile bilmiyorum
Kendimden bile emin değilim ki ondan oluyum
Ama bildiğim tek şey var , hep onla beraberken başa dönüyorum
Beni hiç mutlu edemedi , arkadaşları ve dışardaki insanlar onun için daha değerliydi
Ben ağlarken yanımda yoktu , hastalandığımda üzüldüğümde
Ama arkadaşlarına birşey olsa köpek gibi peşinden koşardı
Belki hala onla görüşüyor olmamın sebebide bana yaptıklarını hazmedemiyor olmamdır..
Neyse bende senle aynı durumdayım
Çevremdeki hiç kimse onu sevmiyor , herkes onun bir pislik olduğunu düşünüyor ki öylede zaten
Ama işte.. Gönül ferman dinlemiyor
Kalbimin sesini dinle , şansmı vermek istiyorsun ver , sabret , yaşa , affet
Sonra zaten ne olup bittiğini anlıyacaksın
Ya yola beraber devam edersiniz yada sen tek devam edersin..

Ondan önce veya sonra da flörtlerim oldu, ama flört bittikten sonra hiç biriyle konuşmadım ben asla.Bi' kere ayrılık yaşandıysa eskisi gibi olunamayacağı kanısındayım.Ama yukarıda bi' arkadaşımızın belirttiği gibi gönül ferman dinlemiyor gerçekten.Ailemi tabikide kimse için karşıma almayacağım ama annem bu kadar kesin sınırlar çizmeseydi o insana karşı herşey biraz daha kolay olabilirdi.En azından ben tekrar onunla iletişim kurduğumda üstümde bi' baskı hissetmezdim.

Bu arada yukarıda telefon numaramı değiştirmem tavsiye edilmiş,telefonlarımız artık birbirimizde yok.İnternetten konuşuyoruz.Telefon numarasınıda ne o istiyo ne ben.Çünkü biliyoruz yine bikaç ay arayla o arayıp sorucak,ben terslicem ve birbirimizi kırıp tekrar konuşmaya bi süre ara vericez.Bunlar olmasın diye telefonlarımız birbirimizde yok :)

Son düzenleme:
Back