Arapça...

dil olarak konuşmayı değil mi?? bende öğrenmek istiyorum fakat nasıl bi yol izleyeceğim bilmiyorum.. arkadaş arapça bir şeyler yazmış ama anlamadım ya.. yazı tipi az daha büyük olsa belki okuyup türkçe karşılığına bakabilirim

أنا أعرف .. ما هو الخطأ، والعسل؟

sorun ben bilmiyorum öğrenmek istiyorum :):) googlede çeviri yapıp yazını okuyabildim.. nerede yaşıyorsun :)

burada konuşa konuşa arapça öğrensek olur mu yaa :):) ben böle kitaplara kurslara bağlı kalamam.. ama konuşa konuşa çözerim işi yani.. kuran okumayı osmanlıca okuyup yazmayı biliyorum.. yakında emsle dersi alacağım inşaallah.. yani arapçanın zaman kalıplarını öğreneceğim.. ama netin bu formun başında çok zaman geçiriyorum zamanı öldürmek yerine burada konuşa konuşa az biraz arağça öğrenmeyi düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

أنا أعرف .. ما هو الخطأ، والعسل؟

العسل hehe :) bu iltifat kelimesi mi google amca bal tatlım falan olarak çeviriyor :) ama yazı tipin biraz küçük az büyütsen olur mu asl mı yaziyor..asel yazıyor :):) evet kızım olursa adını asel koymayı düşünmüstüm hatta :):)

dedimki:BEN BİLİYORUM..SORUN NEDİR TATLIM?

تحيات كنت تريد أن تتعلم الأمة العربية الانجليزية :)

bu dii öğrenmemde yardımcı olabilirmisiniz peki?? sizde ingilizcemi öğrenmek istiyorsunuz.? arapça yazdığınız şeyi googgle buna benzer birşey olarak çevirdi ama anlayamadım? ben muğladayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…