Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
أنا أعرف .. ما هو الخطأ، والعسل؟arapçabilen var mı arkadaşlar?
أنا أعرف .. ما هو الخطأ، والعسل؟
أنا أعرف .. ما هو الخطأ، والعسل؟
dedimki:BEN BİLİYORUM..SORUN NEDİR TATLIM?العسل hehe :) bu iltifat kelimesi mi google amca bal tatlım falan olarak çeviriyor :) ama yazı tipin biraz küçük az büyütsen olur mu asl mı yaziyor..asel yazıyor :):) evet kızım olursa adını asel koymayı düşünmüstüm hatta :):)
تحيات كنت تريد أن تتعلم الأمة العربية الانجليزية :)العسل hehe :) bu iltifat kelimesi mi google amca bal tatlım falan olarak çeviriyor :) ama yazı tipin biraz küçük az büyütsen olur mu asl mı yaziyor..asel yazıyor :):) evet kızım olursa adını asel koymayı düşünmüstüm hatta :):)
adana da yaşıyorumsorun ben bilmiyorum öğrenmek istiyorum :):) googlede çeviri yapıp yazını okuyabildim.. nerede yaşıyorsun :)
dedimki:herkes ingilizce öğrenmek istiyor sen arapça..bu dii öğrenmemde yardımcı olabilirmisiniz peki?? sizde ingilizcemi öğrenmek istiyorsunuz.? arapça yazdığınız şeyi googgle buna benzer birşey olarak çevirdi ama anlayamadım? ben muğladayım..
dedimki:herkes ingilizce öğrenmek istiyor sen arapça..