• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arap Şeyhlerinin Düğün Pastaları

Bu bir sanattır görgüsüzlükle ne ilgisi var Allah aşkına..

Bizlerdede onlarca kat pastalar yapılıyor, meyve ve sebzelerle odalar eşyalar yapılıyor.
Çikolatalarla bir kaç haftalık eğlence merkezleri yapılıyor..Bu Türk milletinin görgüsüz olduğunu mu gösterir ?

Tabikide hayır! Dediğin gibi sanattır. Sonsuz saygım var! Başlık "Arap şeyhleri" diye geçince aklıma ilk görgüsüzlük geldi abartıyı ve boş yere para harcamayı sevdikleri için direkt bunu yazdım sadece!!!

Tabikide hayır! Dediğin gibi sanattır. Sonsuz saygım var! Başlık "Arap şeyhleri" diye geçince aklıma ilk görgüsüzlük geldi abartıyı ve boş yere para harcamayı sevdikleri için direkt bunu yazdım sadece!!!

Başlığı atanlar belli.. Bizlerde kulaktan dolma bilgilere kanıyoruz hepsi bu.
Elbetteki parası olan istediği gibi harcar; zekatını sadakasını verdiği sürece ki bunu yalnız Allah bilir.

Bizler içinde aynı başlıkları atıyorlar..''Sakallı ve mercedes'' şeklindeki başlıkları az okumadık.

Cok heybetli dugun pastalari varmis.Maket olduklarini hic sanmiyorum.Zengin olanin yaptirabilecegi turdenler.Kimisi sanirsam altin islemeli.

ay harikalarmış, benim en çok 6 hoşuma gitti şu yastıklı olan..

bir de 1. ve 9. nun renkleri kötü böö :P

bizim de pastamız güzeldi yaa...

Back