- 18 Temmuz 2013
- 498
- 13
-
- Konu Sahibi sosyolog07
bendeki değişim bomba kırmızı siyah gri ile başlayan çeyizlerimi pembelerle çiçeklilerle bitirdim :)
Bende de öyle olacak kırmızı beyaz alıyorum ama aklım pembe de :)
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
CANIM çwyizin mükemmel en son aldığın cupcake fincan ve tabaklara bayıldım nerden aldığını öğrenebilir miyim?:26:
Bende de öyle olacak kırmızı beyaz alıyorum ama aklım pembe de :)
hemen topicime bakk tam senlik şeyler çektim
ben nısanlım pembe sevmıyor dıye ılk basta kırmızı sıyah grı beyaz alıyordum ama ceyızın sonlarına dogru pembelere gectımm napımm mutfagımda ıkı conseptlı oluversın :)
Allaha cok sukur evimizi tuttuk yoksa stresten bisiler olacakti bana mutafagım bu
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allaha cok sukur evimizi tuttuk yoksa stresten bisiler olacakti bana mutafagım bu
Hayırlı olsun cnim diğer odalar nasil
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun duygusonunda rahatladin artık temizlikti yerleşme idi o stres başlar bence de diğer odaları da gorelim
Benim cici dergiliğim
cnm öncelikle evin hayırlı olsun tutmuşssunuz mutfagın çook güzel allah güle güle oturmak nasip etsin
son aldın mutfak ürünlerine bayıldım tatlım hepside birbirinden güzeller gülle kullan cnm
şu migrosa bir ara bende ugrayayımm çeyiz düzme başlangıcımdan bu yana hiç bakmadım migrosa yarın ilk işim migrosa bakmak olacak ne var ne yok diye çeyiz almamam konusunda kendiem söz veridm ama migrosu unutmuşum ne yapimm ondsan sonra sözümü tutarım artıkın
gazeteliğinde çook tatlı cnm güle güle kullan. benimde niyetim var almaya ama bir türlü nasip olmadı artık evlenince alırım 1 ay kaldı düğüne çünkü
görmeyeli aldıklarona bayıldım güle güle kullan canım. evin de hayırlı olsun bir ömür mutlu olun inşallah
cok teskkur edıyorum kızlar ev dubleks 0 daire bız kıracıyız :) daha mobılya almadık bu hafta mobılyayı alıcaz bakalım stress stresss valla