- 26 Ağustos 2013
- 559
- 25
-
- Konu Sahibi sosyolog07
Canım benim böyle güzel şeyler aldığını biliyordum Duygucum herşeyin çok güzel canım maşallah benim nişanlım da pembeyi sevmezdi evde hakim renk pembe oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzummm bayıldım hepsineee hele şifonyerin çok hoşşşş
Rabbim huzurla aşkla güle güle eskitmeyi nasip eylesin inşaAllah Evinin resimlerinide dizilmiş halini merakla heycanla bekliyorumm
Aaa bu pijama takimi bendede var :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duygu cook güzel esyalarin beyaz olması ayrı bir güzel olmuş gule gule kullanmak nasıp olsun inşallah koltuklarda pudra olur artık :)
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Oh Elhamdulillah arkadaşlarımızın eşyalarını görmek ne kadar güzel bir duyguEn kısa zamanda evinde de gormek nasip olsun Duygucum
Bayıldım hepsi cok güzel
arkadaşım herşeyin çok güzel maşallah güzel mutlu günlerde kullanmanı dilerim düğüne de az kalmış hadi hayırlısıyla atlatırsın inşallah hepsini . Bu arada ben de Antalya da yaşıyorum
Merhaba öncelikle güle güle mutlu günlerde kullanın hepsini. tabi bu kadar mutfak eşyasını hatırlayıp kullanabilirsen :)) ilk sayfalarda beğendiklerimi yazayım dedim ama baktım ki bitmiyor her sayfada çeyiz, dedim ki ben en iyisibeğenmediklerimi yazayım daha kolay :) hepsi çok çok güzel zevkle seçilmiş ürünler tabi bu eşyaya büyük bir ev ve kocaman bir mutfak tezgah lazım.. ben bu kdar eşyam olmadığı halde bazen unutup aaaa bende bu da varmış diyorum yada işten yorgun gelip çoğunu kullanamıoyurm. daha pratik olanları tercih ediyorum. örnek bambulu kaşeli doğrama standım var ama ben değil onda doğramak normal kesme tahtasını bile kullanmayıp elde doğramayı tercih ediyorum( umarım benim gibi üşengeç değilsindir yada çabuk yorulan biri.. sana şunu nerden aldın diye sormak istediğim çok şey vardı ama unuttum size eşinle huzur diliyıorum... byyy
cok sevındım antalyada nerde oturuyorsun canım benim evim dokumada c.tesi pazarının orada ya da sole dıyım ofmş medical park ve dunya goz un dıbınde:)
bahçelide oturuyorum canım 100.yılın aşağısında
belki birgün kısmet olur seni misafir ederim evime:)
inşallah canım sen hayırlısıyla düğününü bir atlat bakalım hem bana da tecrübe gerek ağustosta da benim düğünüm olacak inşallah :)
Allah kolaylık versin canım benim
Evet kuzum var ama 40 tl. Dün akşam bende cupcake baharatlıklardan almaya karar verdim ve bu sabah bi baktım mailime bir güzellik düşmüş
Markafonide 4 lü baharatlık 29 tl. Ama aynı baharatlık 25 tl oluyor bazen. Bu nedenle şimdilik almadım vaktim olduğu için. Markafoniyi takibe alın derim
Kuzum ben baharatlığımı henüz almadım ama sadece 2 tane cupcake baharatlık aldım. Baharatlık olarak kullanmıycam amakuzumm aldın mı baharatlığını? markofonide 7 li takım 60 tl. sence nasıl baksana bi? Eki Görüntüle 1301136
Kuzum ben baharatlığımı henüz almadım ama sadece 2 tane cupcake baharatlık aldım. Baharatlık olarak kullanmıycam amaFarklı bir şekilde kullanıcam.
Bu baharatlığın aynısını gördüm bende ama fiyatı bu kadar uçuk değildi sanırım. 40-50 arası birşeydi. Aklımda 2 model var. Bu şekilde almaktan vazgeçtim. Mutfak eşyalarım daha çok gri ve siyah olduğu için özellikle tezgah üstü olanlar. Böyle renkli renkli alıp sırıtsın istemedim fikrimi değiştirdim bu yüzdenAma çok hoşuma gidiyorlar hala daha
Evet kuzum benim aldıklarım mesela üsttekiler gibi küçük 2 tane. Biri pembe biri açık mavi. Onlarda sevdiceğimle bana. Sütlü tatlı koyabilirim, meyve tabağı yapabilirim, yazın dondurma yiyebiliriz o şekilde değerlendiricem.ben de hiiiççç sevmediğim halde baharatlıklarda hevesim var :) fakat okuduğum yorumlara göre alıp almama konusunda çok kararsızım. fiyatı pahalı demek bilmiyordum.. ama cupcake li bişiler olmalı mutfağımda. o zaman 3 tane falan saklama kabı olarak almak daha iyi gibi dimi? :)
Evet kuzum benim aldıklarım mesela üsttekiler gibi küçük 2 tane. Biri pembe biri açık mavi. Onlarda sevdiceğimle bana. Sütlü tatlı koyabilirim, meyve tabağı yapabilirim, yazın dondurma yiyebiliriz o şekilde değerlendiricem.
Büyük boylarından da bir kaç tane almayı düşünüyorum onları ise küçük ufak tefek paketli şekerlemeler olur ya şeker, çikolata gibi onları saklamak için. Yada hava aldığında bozulmayacak birşey koyabiliriz. Kesinlikle olmalı bencede iç açıyor resmen
Alırken dikkat et kapakları tam otursun hemde kapağın iç kısmının etrafında kenarından hava almamasını sağlayan plastik var. Küçüklerde yok büyük ve orta boylarda var. İçine koyduğun şeyin hava almamasını sağlıyor :)