Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

tesekkur ederım kuzum benım benımkıde yavas yavas alısıyor caktırmadan alıtırdım:)

Kuzummm bayıldım hepsineee hele şifonyerin çok hoşşşş
Rabbim huzurla aşkla güle güle eskitmeyi nasip eylesin inşaAllah Evinin resimlerinide dizilmiş halini merakla heycanla bekliyorumm

amın canımm ayy bende senın yorumuna bayıldım kı:))) mobılyalarımın tamamı bugun gelecek kısmetse bır yeressem bende evım nasıl olacak merak ıcerısındeyım:)

duygu cook güzel esyalarin beyaz olması ayrı bir güzel olmuş gule gule kullanmak nasıp olsun inşallah koltuklarda pudra olur artık :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cok sagol kuzum yemek masası sandalyesı ıle koltugun yastıklarının bırazı pudra pembe olacak:) berjerım pudra pembe

arkadaşım herşeyin çok güzel maşallah güzel mutlu günlerde kullanmanı dilerim düğüne de az kalmış hadi hayırlısıyla atlatırsın inşallah hepsini . Bu arada ben de Antalya da yaşıyorum

cok sevındım antalyada nerde oturuyorsun canım benim evim dokumada c.tesi pazarının orada ya da sole dıyım ofmş medical park ve dunya goz un dıbınde:)

Sığamadım canım ya bırcok kolım kaldı allahtan daha sonra esya alacagımız bos bır oda var oraya yıgdım sıgmayanları

kuzumm aldın mı baharatlığını? markofonide 7 li takım 60 tl. sence nasıl baksana bi?

kuzumm aldın mı baharatlığını? markofonide 7 li takım 60 tl. sence nasıl baksana bi? Eki Görüntüle 1301136
Kuzum ben baharatlığımı henüz almadım ama sadece 2 tane cupcake baharatlık aldım. Baharatlık olarak kullanmıycam ama Farklı bir şekilde kullanıcam.

Bu baharatlığın aynısını gördüm bende ama fiyatı bu kadar uçuk değildi sanırım. 40-50 arası birşeydi. Aklımda 2 model var. Bu şekilde almaktan vazgeçtim. Mutfak eşyalarım daha çok gri ve siyah olduğu için özellikle tezgah üstü olanlar. Böyle renkli renkli alıp sırıtsın istemedim fikrimi değiştirdim bu yüzden Ama çok hoşuma gidiyorlar hala daha

ben de hiiiççç sevmediğim halde baharatlıklarda hevesim var :) fakat okuduğum yorumlara göre alıp almama konusunda çok kararsızım. fiyatı pahalı demek bilmiyordum.. ama cupcake li bişiler olmalı mutfağımda. o zaman 3 tane falan saklama kabı olarak almak daha iyi gibi dimi? :)

Evet kuzum benim aldıklarım mesela üsttekiler gibi küçük 2 tane. Biri pembe biri açık mavi. Onlarda sevdiceğimle bana. Sütlü tatlı koyabilirim, meyve tabağı yapabilirim, yazın dondurma yiyebiliriz o şekilde değerlendiricem.

Büyük boylarından da bir kaç tane almayı düşünüyorum onları ise küçük ufak tefek paketli şekerlemeler olur ya şeker, çikolata gibi onları saklamak için. Yada hava aldığında bozulmayacak birşey koyabiliriz. Kesinlikle olmalı bencede iç açıyor resmen

Alırken dikkat et kapakları tam otursun hemde kapağın iç kısmının etrafında kenarından hava almamasını sağlayan plastik var. Küçüklerde yok büyük ve orta boylarda var. İçine koyduğun şeyin hava almamasını sağlıyor :)

inşallah içimize sinen bişey bulabiliriz :) teşekkür ederim uyarın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…