Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

megersem sizi instagramda takip ediyormuşum :KK9: sağlıkla , huzurla, aşkla kullanmak nasip olur inş. :KK16:

Son düzenleme:
İnstagramda çeyiz hesabıni silmek zorunda kaldım çünkü cook vakit harcıyordum duygu normal hesabımdan takibe aldm seni cook merak ediyorum evini dugunu :) ordan bakarm

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İnstagramda çeyiz hesabıni silmek zorunda kaldım çünkü cook vakit harcıyordum duygu normal hesabımdan takibe aldm seni cook merak ediyorum evini dugunu :) ordan bakarm

normal kullanıcı adını yazarmısın bana ınstagramda yada kendını belli et canım:) benim ev yılan hikayesine döndü zaten surda kalmıs dugunume 40 kusur gun ev tasıyacagım nısanlımın tayını merkeze cıktı ev arıyorum ıyıkı mobılyamı almamısım evı buldugum an mobılyamıda alacagım o yuzden bende benım evımı merak edıyorum:)

Kendileri Englishome ve boyanmayı bekliyor

qypusy6a.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

normal kullanıcı adını yazarmısın bana ınstagramda yada kendını belli et canım:) benim ev yılan hikayesine döndü zaten surda kalmıs dugunume 40 kusur gun ev tasıyacagım nısanlımın tayını merkeze cıktı ev arıyorum ıyıkı mobılyamı almamısım evı buldugum an mobılyamıda alacagım o yuzden bende benım evımı merak edıyorum:)

Ordan yazdım canım kk diye ama gene de yazaym Sumyra_kc kullanıcı adım en yakın zamanda bulursun inşallah da düğünden önce biter evinin işi rahatca yerleşirsin :)

X