• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda Lustral kullanan var mı ?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
Arkadaşlar aranızda Lustral kullanan var mı ?
Lustral bir sakinleştirici bu arada.
Etkileri ve yan etkileri nasıl oldu merak ettim ?
İkinci günüm bugün de. Yeterince sakin değilim sanki.

bende kullandım bende yan etki olarak hiç uyutmadı geceleri gözüme uyku girmezdi gündüz sadece 1 saat uyurdum tamam biterdi. aksine beni iyice delirtmişti .1 ay kullandım ve bıraktım. başka yan etkisi olmadı bende

bende kullandım bende yan etki olarak hiç uyutmadı geceleri gözüme uyku girmezdi gündüz sadece 1 saat uyurdum tamam biterdi. aksine beni iyice delirtmişti .1 ay kullandım ve bıraktım. başka yan etkisi olmadı bende

Ya ben de, böyle fazla bir duyarsızlık var ... Yabancılaşma var çevreye karşı. İkinci günde.
Bir de ben de fazlaca uyku var yahu ...

Ben kullandım bir sene. Yan etki yaşadığımı hatırlamıyorum ama etkisini de görmedim pek fazla. Sadece içmeyi unuttuğumda başım dönüyor,ellerim titriyordu.

Hmmm.... Bırakması kötüymüş. Okumuştum. Teşekkür ederim cvp için :)

Hmmm.... Bırakması kötüymüş. Okumuştum. Teşekkür ederim cvp için :)

Ben ani bir kararla doktoruma danışmadan bıraktım. (Kesinlikle denemeyin tabii ki.) İlk bir hafta zorlandım sürekli uçağın kalkış anındaki o his gibi hissediyordum,ayağa kalkınca başım dönüyordu. Dozu Yavaş yavaş arttırarak başlamıştım bırakırken de dozu azaltarak bıraksaydım eğer bu kadar zorlanmazdım ama gün içinde almayı unuttuğumda bile hemen başlıyordu baş dönmesi-el titremesi. Öyle çok bir etkisini de görmedim ama vücut bağımlılık yapıyor işte.

Bahsetıgınız antıdepresan kuzenım obsesıf kompulsıf tedavısınde kullanıyor,kuzenımde ıstah ve kılo artısı. Yogun derecede uyku ,ısteksızlık ,bıde asırı dercede ofke patlamsı yasıyor.

Bahsetıgınız antıdepresan kuzenım obsesıf kompulsıf tedavısınde kullanıyor,kuzenımde ıstah ve kılo artısı. Yogun derecede uyku ,ısteksızlık ,bıde asırı dercede ofke patlamsı yasıyor.

Uykusuzluk yapar dediler ama bende de uyku yaptı çok fazla. Ben de aşırı bir sakinlik var.
Kızdığımda bağırdığımda bile ne kadar sakin konuştuğumu anladım bir ara.
Bağırıyorum aslında ama sesim o kadar yumuşak ve sessiz çıkmış ki...
Sonradan fark ettim.
Ben de iştah yapmadı. İlginç :(

Ben ani bir kararla doktoruma danışmadan bıraktım. (Kesinlikle denemeyin tabii ki.) İlk bir hafta zorlandım sürekli uçağın kalkış anındaki o his gibi hissediyordum,ayağa kalkınca başım dönüyordu. Dozu Yavaş yavaş arttırarak başlamıştım bırakırken de dozu azaltarak bıraksaydım eğer bu kadar zorlanmazdım ama gün içinde almayı unuttuğumda bile hemen başlıyordu baş dönmesi-el titremesi. Öyle çok bir etkisini de görmedim ama vücut bağımlılık yapıyor işte.

Ben uyku açısından, uyku yaptı ben de, ona gıcık oldum :(

bu ilaçların hepsi birbirinden lanet:ssz: kardeşim 100 mg dan hergün 2 tane atıyor ki buda en yüksek dozuymuş sanırsam..uyku problemi hariç bi problem görmedim ben pek..Allah şifa versin bu arada

bu ilaçların hepsi birbirinden lanet:ssz: kardeşim 100 mg dan hergün 2 tane atıyor ki buda en yüksek dozuymuş sanırsam..uyku problemi hariç bi problem görmedim ben pek..Allah şifa versin bu arada

Teşekkür ederim :) Kardeşinize de ALLAH şifa versin. Ooo 200 yüksekmiş. Benim şimdilik 50 ile başladım. Uyku problemi derken, uyuyamama mı ? Çok uyku mu ?

tekrar.....................

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün doktor yazdı bana
50 mg sabahları yarım alıncak dedi eczacı
korktum açıkcası bütün gün ruh gibi gezer miyim diye
akşam mı alsam?

Ben 3 yıl kullandım.
İlacın etkisini anca 15gün sonra görebilirsin.
100mg kullandım süperdi etkisini gösterdiği zamanlar çok iyiydim. Doktora danışmadan bıraktığım için hastalık tekrarladı şuan başka bi hap kullanıyorum. Bu ilaçları önemli olan doğru şekilde bırakabilmektir. Tekrarlamaması için buna çok dikkat edin kızlar.
Ben de yan etkisi olmadı. Ama 3yılda 10 kilo aldım bilmem ilacın etkisi mi yoksa kendi iştahımdan mı:27:

Teşekkür ederim :) Kardeşinize de ALLAH şifa versin. Ooo 200 yüksekmiş. Benim şimdilik 50 ile başladım. Uyku problemi derken, uyuyamama mı ? Çok uyku mu ?

evet yüksek baya..yani şöyle oluyor gece uykusu gelmiyor uyuyamyor sabaha karşı daldığı için 3/4 gibi uyanıyor kısacası dengesi şaşıyor:50:

ben de kullanıyorum 20 gün oldu başlayalı.. ilaç etkisini tam olarak 3 hafta sonra gösterirmiş zaten, ben şuan için çok memnunum.. aşırı bir yan etkisini de görmedim, ilk günler biraz mide bulantısı ve uyku yapmıştı ama bi şikayetim olmadı

50 mg içiyorum bu arada, hayata karşı daha fazla gülebildiğimi farkediyorum yavaş yavaş :)

Ben 3 yıl kullandım.
İlacın etkisini anca 15gün sonra görebilirsin.
100mg kullandım süperdi etkisini gösterdiği zamanlar çok iyiydim. Doktora danışmadan bıraktığım için hastalık tekrarladı şuan başka bi hap kullanıyorum. Bu ilaçları önemli olan doğru şekilde bırakabilmektir. Tekrarlamaması için buna çok dikkat edin kızlar.
Ben de yan etkisi olmadı. Ama 3yılda 10 kilo aldım bilmem ilacın etkisi mi yoksa kendi iştahımdan mı:27:

Ben 50 kullanıyorum ama yetmiyor galiba. 100 e geçerim 1 ay sonra filan belki. Azaltılarak bırakılması gerekilen bir ilaç.
Mesela 50 kullanıyorsan, 25 kullanmaya başlayacak.
Sonra, iki günde bir içmeye düşürecek, sonra üç günde bir vs vs böyle gidecekmiş :)

ben de kullanıyorum 20 gün oldu başlayalı.. ilaç etkisini tam olarak 3 hafta sonra gösterirmiş zaten, ben şuan için çok memnunum.. aşırı bir yan etkisini de görmedim, ilk günler biraz mide bulantısı ve uyku yapmıştı ama bi şikayetim olmadı

50 mg içiyorum bu arada, hayata karşı daha fazla gülebildiğimi farkediyorum yavaş yavaş :)

Ben de öyle ilk iki gün değişik bir uyku yaptı. Ama dün ve bugün iyiydim . Uykum gitti. Mide bulantısı arada yapıyor. Bir de ben de iştahsızlık var. Ama daha iyiyim galiba.
Mesela bugün ilacı biraz geç aldım. 1 saat kadar. O bir saat başladım ağlamaya.
Dün babamla tartıştım ve genellikle tartışırken hıçkıra hıçkıra ağlayan ben, hiç ağlamadım.
Bir sona doğru azcık ağladım.
Ağlatmıyor bu ilaç. Gözlerim doluyor , öyle kalıyor :S

Back