Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kullandım bende yan etki olarak hiç uyutmadı geceleri gözüme uyku girmezdi gündüz sadece 1 saat uyurdum tamam biterdi. aksine beni iyice delirtmişti .1 ay kullandım ve bıraktım. başka yan etkisi olmadı bende
Hmmm.... Bırakması kötüymüş. Okumuştum. Teşekkür ederim cvp için :)
Bahsetıgınız antıdepresan kuzenım obsesıf kompulsıf tedavısınde kullanıyor,kuzenımde ıstah ve kılo artısı. Yogun derecede uyku ,ısteksızlık ,bıde asırı dercede ofke patlamsı yasıyor.
Ben ani bir kararla doktoruma danışmadan bıraktım. (Kesinlikle denemeyin tabii ki.) İlk bir hafta zorlandım sürekli uçağın kalkış anındaki o his gibi hissediyordum,ayağa kalkınca başım dönüyordu. Dozu Yavaş yavaş arttırarak başlamıştım bırakırken de dozu azaltarak bıraksaydım eğer bu kadar zorlanmazdım ama gün içinde almayı unuttuğumda bile hemen başlıyordu baş dönmesi-el titremesi. Öyle çok bir etkisini de görmedim ama vücut bağımlılık yapıyor işte.
bu ilaçların hepsi birbirinden lanet kardeşim 100 mg dan hergün 2 tane atıyor ki buda en yüksek dozuymuş sanırsam..uyku problemi hariç bi problem görmedim ben pek..Allah şifa versin bu arada
Teşekkür ederim :) Kardeşinize de ALLAH şifa versin. Ooo 200 yüksekmiş. Benim şimdilik 50 ile başladım. Uyku problemi derken, uyuyamama mı ? Çok uyku mu ?
bugün doktor yazdı bana
50 mg sabahları yarım alıncak dedi eczacı
korktum açıkcası bütün gün ruh gibi gezer miyim diye
akşam mı alsam?
Ben 3 yıl kullandım.
İlacın etkisini anca 15gün sonra görebilirsin.
100mg kullandım süperdi etkisini gösterdiği zamanlar çok iyiydim. Doktora danışmadan bıraktığım için hastalık tekrarladı şuan başka bi hap kullanıyorum. Bu ilaçları önemli olan doğru şekilde bırakabilmektir. Tekrarlamaması için buna çok dikkat edin kızlar.
Ben de yan etkisi olmadı. Ama 3yılda 10 kilo aldım bilmem ilacın etkisi mi yoksa kendi iştahımdan mı
ben de kullanıyorum 20 gün oldu başlayalı.. ilaç etkisini tam olarak 3 hafta sonra gösterirmiş zaten, ben şuan için çok memnunum.. aşırı bir yan etkisini de görmedim, ilk günler biraz mide bulantısı ve uyku yapmıştı ama bi şikayetim olmadı
50 mg içiyorum bu arada, hayata karşı daha fazla gülebildiğimi farkediyorum yavaş yavaş :)