Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zararli icerik iceeiyor.Iste hic dusunmuyorlar az maliyetle cok para derdinler.Bebe yağı bebeklere de sürülüyor ama
Kakao yağı da deniyim bakalım kaşıntım geçer mı![]()
weleda yagsi yok iyi diyorlar? onu dene istersen bende aldim ama hep unuttum sürmeyi sise hala duruyo![]()
Ben, badem yağı,kakao yağı ve zeytin yağı karışımı yapıp sürmüştüm.hiç çatlak oluşmadı.bacaklarımada vazelin sürüyordum.çatlak oluşmasın diye.cildim çok kuru.halende vazelini sürüyorum bacaklarıma her banyo sonrası.
Vazelin'in petrol türevi olduğunu biliyorum.
Kaşıntıların da artık karnınızın bu aylarda fazlasıyla büyümeye başladığından normal olduğunu düşünüyorum.
Siz yinede doğal ürünlerle sık sık nemlendirin doğumdan sonra karnınızda fazla çatlak olmasin
Bence mutlaka doğal yağlardan sür.sonra çok pişman olursun.bende 6 aylıkken başlamıştım.Ben hiçbir şey kullanmıyorum, 5 buçuk aylığız biz de ama korkuyorum deriden geçer diye. Varsın vücudum çatlasın, razıyım :)
Aynen :) zeytinyağı,organik Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz.Zeytin yağına devam diyosun yani![]()
Hmm baktım da 189 tl fiyatı varmış
O kadar para vermeye gerek yok ben karşıyım bu kadarına :)) bide işe yaramazsa ?![]()
Tatlı badem yağı tüylenme yapıyor ben vazelin kullandım ama uzun süre değil birkaç defa bende hiçbirşey işe yaramadı çatlak konusunda o ayrıHayır onu denemedim ama yağlar da pek fayda etmiyor gibi işte..
yine de denerim :) öneri için teşekkürederim![]()
onun icine altin mi koymuslar. burda 13 euro filan. almanyada akraban vardi sanirim alsin yollasin
Aynen :) zeytinyağı,organik Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz.
Tatlı badem yağı tüylenme yapıyor ben vazelin kullandım ama uzun süre değil birkaç defa bende hiçbirşey işe yaramadı çatlak konusunda o ayrı
Gercek kakao yagini arastirdinizmi.
O margarin gibi oluyor kati olmali o cok etkili
Ben lairac kullandim çatlamakta ise yaramadi ama kasintiyi aldi.
Vazelin her türlü zararlıymış. Odadam da ebelik okuyan arkadaş var da ona sordum :)