• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Aranızda iç mimar olan yok mu?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Kibele__

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
123
0
316
Trabzon
Dekorasyon konusunda yardımını almak istediğim bir iç mimar arıyorum fikrinden bilgisinden yararlanacağım biri yok mu?

sorum şu salonumda değişiklik yapmak istiyorum en azından kısa vadede olmayacak bile olsa fikir geliştirmek istiyorum bu konuda. Şimdi salonumdaki koltuklarım beyaz süet gibi kolları deri kahve yemek odamın mobilyası yine ona uygun koyu kahve tonlarında sandalyeler krem beyaz değil ancak yemek odası takımımı beğeniyorum severek aldım. Sadece beyaz koltuklarla başım dertte sonradan koltuklarımı değiştirmek istiyorum. Bi de tv ünitesi düşünüyom ama şu beyaz lake olanlara bayılıyorum. Sandalyelerimi belki değiştirebilirim tabi nasıl koltuk modeli ve rengi, tv ünitesi perde ve de halı önerisinde bulunurdunuz.Salonmum geniş dikdörtgen. İnşallah sorunumu analatabildim size.

salonun resmini koyarsanız daha iyi olur... bu şekilde gözümüzde canlandırmak zor olabilir küçük detayları gözümüzden kaçırabiliriz..... resim eklendikten sonra belki farklı önerilerde gelebilir..belki aramızda iç mimar olmayabilir ama çoğunluğun ortak önerisini değerlendirebilirsiniz...şimdiden salondaki değişiklikler için kolay gelsin.. gönlünüze göre eşyalarını alıp yerleştirmek dileğiyle....

Back
X