Aranızda hostes olan var mi :)

cemresema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
20
0
36
Merhaba ya ben bu aralar hostes mesleğini araştırıyorum iyi bir mesleğe benziyor İngilizcem iyidir daha henüz lise öğrencisiyim meslekleri araştırıyordum :)
Aranızda hostes olan varsa beni aydınlatabilir mi ?
Zorluğu var mı varsa ne gibi bir şey ?
Mesela yabancı bir ülkeye gittiniz otelde felan mı kalıyorsunuz ? bide o ülkeyi gezmek için zamanınız oluyor mu çok merak ediyorum?
Boy kilo ölçüyorlarmış galiba ben şuan daha yeni lise 3 geçtim mesela yıllar sonra değişirmi biliyorum şuan 1.58 boy 40 kiloyum nasıl meslek için iyi mi sizce kötü mü ?
Birde diyelim ki meslek tam bana göre üniversitede hangi bölümü seçeceğim havacılık mı yoksa direk hosteslik olarak mı yazar?
Ve son olarak hostes yaş aralığı 20-30 diyorlar peki 30 yaşından sonraki hostesler ne yapıyolar devam edebiliyorlar demi ya hemen emekli olmuyolardır heralde?

Son düzenleme:
Canım sana başta şunu sorayımtorpilin var mı?? Yoksa sadece bir heves olarak kalır.

Liseden bir arkadaşım daha bu sene üniversiteden mezun oldu o da özel 2 yıllık bir okul ve çok alakasız bir bölümden. Mezun olduğu haftasına facebooktan gördüm hostes olmuş hem de türkiyenin en büyük havacılık şirketlerinden birinde vee yurtdışında görev yapıyor.

Kardeşim turizm mezunu. Ana dili gibi ingilizcesi var. Boy pos yerinde. Kardeşim araştırmıştı yurt dışı için sadece ingilizce yetmiyor. Başta başvuruyosun sonra seni ingilizce mülakata alıyorlar. Sonra boy pos kontrolü. En son sana haber veriyorlar ki o cevapta bir türlü gelmiyor.

Yurt dışına çıktığında en iyi otellerde kalıyosun canım. Hostes olan arkadaşımdan biliyorum sağolsun sürekli facebooktan paylaşıyor fotoğraflarını. He o ne yaptı da girdi dersen. Ailesi zaten partinin içinde. Eee bal tutan parmağını yalar dimi

Canım boyu bayanda 165 istiyorlar, onuda boyun 168 ise az kısa ölçüyorlar zaten boyun yeterli olabilir. Bu mesleğinde bölümleri var üniversitelerde ama tavsiye etmiyorum. O bölümü okuyacağına ingilizce öğrenebileceğin bir bölüm seç, gir mülakatlara ve kazan. Çünkü bu işi yapmanın tek avantajı dil bilmek..
Ki bu işi yapacaksan düzenli bir hayatın olmaz. sabah 6da uçuşun olur gece 3te evden çıkman gerekir.. Yurtdışı yurtiçi yatılara gidip 3 gün sonra vs dönersin. Yorulabilirsin..

bende uzun zamandir arastiriyorum boy bayanlarda 160 birde baska bir baslikta eskiler yerleri kaymasin diye yeni gelenleri istemiyormus yaziyordu cok uzucu.{ lutfen hostes olan varsa bize izlememiz gereken asamalari anlatirsa cok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…