bide turkuaz renginide gördüm nette oda çok güzeldi. bilgisi olan bana yardım edebilir miiii ?
Turkuaz yeşilini kullanmıştım,oldukça hoş bir renkti,göz renginin koyuluğuna göre değişiyor duruşu tabi.Benim gözlerim kahve,bende daha çok mavimsi durmuştu.Gerçi yaptıgın makyaja görede değişebiliyor,güzel renk ama o çevremdekiler doğal durmagığını söylemişti canıım.
Hareli mavi kullandım ardından,hiç kimse lens olduğunu anlamadı o kadar doğal duruyor ki,şimdi ise hareli ela kullanıyorum o da çok doğal duruyor, en yakınlarım bile anlamadı.:)
benim ela ya yakın gözlerim acaba yeşile yakın durur mu? ben aslında daha çok yeşile bakan renk istiyorum. ama rengi super turkuazında :) şuan parlak mavi var bende bitmek üzere süresi. hareli gri alım dedim bide yanına bi renk daha almayı düşünüyorum. hareli ela da olabilir aslında . ama zaten gözlerim elaya bakıyo farkedilmez mi acaba. peki açık mı rengi. taktığımda belli olmasını istiyorum çünkü cnm da.
Belkide canım seni yanıltmak istemem ama ama yoğunluk mavilikti bende öyle birşeyki sanki yeşilimsi bir mavi,:)ama gerçekten hoş bir renkti,sen yine de resimden değl yakından bak almadan, örnekleri olması lazım optikçilerde ben öyle bakıp almıştm resim ve gösterilen değşebiliyor.Göz renginin açık olmaı güzel çünki ark. kullanmıştı ben lensim diye bağırıyordu :)
Hareli ise göz rengimi 2 ton açtı ve koyu yeşil gibi duruyor resim yükleeyebilsem gösterirdim daha iyi olrdu ama işteesanırım belirli mesaj sayısı lazım,mavilerimide gösterirdim.
Hareli ela Aşırı fark yaratmıyor ama,o yüzden turkuaz daha dikkat çekici ve belli olur :)
Aaaa du canım deniyeyim ben bir yüklemeyi.:)
Bu Turkuaz yeşili,bende duruşu resim cep tel.çekildiği içn met değil üzgünüm canm
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Hareli ela,
Ve mavileriiiim:)
Aslında tam resim yayınlayacaktım net ortamında korkuyorum özel msj olarakta atabilirim canım tam net görmek istersen :)
hmm ozaman eliyim onu direk. peki turkuaz hakkında bi bilgin var mı? o nası duruyo acaba.
cnm bugün yeni lens aldım ben ve acayip memnun kaldım duruşundan gözlerim koyu kahve ama lenslerimi takınca sanki doğal mavi gibi oluyo..B&l marka gri renk lenslerim tavsiye ederim aynı açık mavi duruyo