Kontakt Lens aranızda freshlook gerçek safir kullanan var mı? yada ona benzer renkte olabilir ?

deadlock

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
87
0
selam arkadaşlar gri lens almayı düşünüyorum ama yanına bide mavide alım dedim. sitelerde bakıyordum gerçek safir güzel bir renk ama gözde nasıl durur bilmiyorum. ona benzer renkte olabilir. aranızda kullanan var mı? önereceğiniz markalar var mı???

bide turkuaz renginide gördüm nette oda çok güzeldi. bilgisi olan bana yardım edebilir miiii ?

ben kullanmiştim yıllar önce ama tavsiye etmem safir rengi almanı...hiç doğal değil duruşu,çok koyu bi renk nerdeyse lacivert...

netteki resimlerden gördüğüm kadarıyla gerçek safir olanı saf bir mavi doğal bir renk değil..turkuaz olanı safir maviye göre daha doğal durur bence...çünkü en azından mavi ile yeşil karışımı saf mavi kadar yapay olmaz...

teşekkür ederim cvplarınız için :) ozaman safir mavi yerine turkuaz alıcam. bide hareli gri almayı düşünüorum. içim raatladı saolun ya :)

freshlookun butun reklerını kullandım ..katmanları kalınn hala kullanıorum hatta gözu bozuksa 3.25 ise satacağım bir ikigune bu sit3ede lenslerim çok ucuza denemek için. almak isteyen olursa. bn 70 e alıyorum numaralı olduğu için yirmi ye fln satıcam.
sadecxe denemek için vs isteyen olursa 10tlye bile verebilirm.

herkez sormuş yazayım en güzeli.
bnm gözüm normal kahve. anlatayım sizde anlayın.
gözünüz nekadar koyui se renk o biçimg üzel durur. alt ton üst tona sızarsa berbat olur.
mavi kullandım yakınlaşınca belli oluyordu, ancak herkezde soruyordu gözlerin ne güzel lensmi diye.
violet pembe mor kullandım oda biraz yapay ama çok güzel duruyor. açıkçası her lensin yakıştığnı sölediler ama hepsi original durmadı.
turkuaz harika duruyor kahvede.
hareli yeşilde harika.
başka sormak isteyen olursa yazarım.
şuan kullandğoımda normal mavii...

saol cnm benim gözüm elaya bakan kahve. bende şuan zümrüt yeşili ve parlak mavi var freshlook. ama aylık bitmek üzere. 3 aylık olarak aldım ben ama emin olamiorumm sen nekadar kullandın lenslerini. bunalr bitince hareli gri yi almayı düşünüyorum bide dedim mavi yeşil arası bişey olsun. safir baya koyuymuş turkuaz hoşuma gitti şimdilik. güzel durur bendede sanırım.

bide turkuaz renginide gördüm nette oda çok güzeldi. bilgisi olan bana yardım edebilir miiii ?

Turkuaz yeşilini kullanmıştım,oldukça hoş bir renkti,göz renginin koyuluğuna göre değişiyor duruşu tabi.Benim gözlerim kahve,bende daha çok mavimsi durmuştu.Gerçi yaptıgın makyaja görede değişebiliyor,güzel renk ama o çevremdekiler doğal durmagığını söylemişti canıım.

Hareli mavi kullandım ardından,hiç kimse lens olduğunu anlamadı o kadar doğal duruyor ki,şimdi ise hareli ela kullanıyorum o da çok doğal duruyor, en yakınlarım bile anlamadı.:)

Son düzenleme:

benim ela ya yakın gözlerim acaba yeşile yakın durur mu? ben aslında daha çok yeşile bakan renk istiyorum. ama rengi super turkuazında :) şuan parlak mavi var bende bitmek üzere süresi. hareli gri alım dedim bide yanına bi renk daha almayı düşünüyorum. hareli ela da olabilir aslında . ama zaten gözlerim elaya bakıyo farkedilmez mi acaba. peki açık mı rengi. taktığımda belli olmasını istiyorum çünkü cnm da.

bide resimleri varsa ekleyebilirmisin sana zahmet olmazsa ??

Son düzenleme:

Belkide canım seni yanıltmak istemem ama ama yoğunluk mavilikti bende öyle birşeyki sanki yeşilimsi bir mavi,:)ama gerçekten hoş bir renkti,sen yine de resimden değl yakından bak almadan, örnekleri olması lazım optikçilerde ben öyle bakıp almıştm resim ve gösterilen değşebiliyor.Göz renginin açık olmaı güzel çünki ark. kullanmıştı ben lensim diye bağırıyordu :)

Hareli ise göz rengimi 2 ton açtı ve koyu yeşil gibi duruyor resim yükleeyebilsem gösterirdim daha iyi olrdu ama işteesanırım belirli mesaj sayısı lazım,mavilerimide gösterirdim.

Hareli ela Aşırı fark yaratmıyor ama,o yüzden turkuaz daha dikkat çekici ve belli olur :)

Son düzenleme:

yok cnm yanıltmak değil bilgi alışverişi bu :) bende dikkat çekici renkleri seviyorum. taktım mı belli olsun . okadar para veriorum :) şaka bi yana göz rengimi herkes beğeniyo. ne gerek var diolar lense. ama işte sıkılıyorum aynı renkten. insan değişiklik istio :)

bende zümrüt yeşili ve parlak maviyi kataloktan bakarak aldım ama işte gözde nasıl durur bilemiosun takmadan. ama deneyerek alma gibi şansımızda yok maalesef senin lenslerinin nasıl durduğunu görmek isterdim. ben ilk üye olduğumda resim ekleyebilmiştim. yeni mi çıktı bu mesaj sayısı. ozaman dolunca hemen yükle resimlerini olur mu cnm :) bana çok yardımcı olsun teşekkür ederim buarada canım :):)

cnm bunlarım hepsi super :) walla özel msj olarakta atarsan daha super olur :) ay hepsi çok güzel :):)

hmm ozaman eliyim onu direk. peki turkuaz hakkında bi bilgin var mı? o nası duruyo acaba.

cnm bugün yeni lens aldım ben ve acayip memnun kaldım duruşundan gözlerim koyu kahve ama lenslerimi takınca sanki doğal mavi gibi oluyo..B&l marka gri renk lenslerim tavsiye ederim aynı açık mavi duruyo

cnm bugün yeni lens aldım ben ve acayip memnun kaldım duruşundan gözlerim koyu kahve ama lenslerimi takınca sanki doğal mavi gibi oluyo..B&l marka gri renk lenslerim tavsiye ederim aynı açık mavi duruyo

hadi ya. resim koyabilirmiisn cnm. b&l çok damarlı deniyo okadar damarlımı peki. foto koyarsan çok memnun olurum cnm. bide bazılarında yeşil duruomuş sanırım. koyularda mavi duruo galiba. ay çok merak ettim cnm şimdi :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…